Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας

Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας

Οκτώβριος 30, 2009 - 20:04

Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχου έχουν τεθεί οι τρεις Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές Λιονέλ Ρίος, Σεμπάστιαν Καρέρα, Οράσιο Καρντόσο, αλλά και ο Σωκράτης Φυτανίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στους κοιλιακούς.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν δηλαδή ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.

Στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Αστέρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής, ενώ διαπίστωσε τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του στο «οικογενειακό διπλό»

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για το Κυριακάτικο παιχνίδι: «Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού, σεβόμαστε την ιστορία του Ηρακλή που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών μου και πιστεύω πώς αν εφαρμόσουν αυτά που τους ζητήσω και κάνουν αυτά που πραγματικά ξέρουν, τότε μπορούμε να έχουμε ευχάριστα νέα μετά το τέλος του αγώνα»

Επίσης, στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Αντριάν Μπαστία, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Τέλος, η κλήρωση της Ε’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ. Θα μετέχουν στην κλήρωση δέκα ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα (μεταξύ αυτών και ο Αστέρας), τέσσερις από την Β’ Εθνική και δύο από την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εκτός έδρας παίζουν νέοι και έφηβοι

Μακριά από την Τρίπολη θα συνεχίσουν το Σάββατο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, οι ομάδες υποδομής του Αστέρα. Η ομάδα νέων (Κ-21) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στις 11.30 π.μ., ενώ η εφηβική ομάδα (Κ-17) θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στις 12 το μεσημέρι.

Ειδήσεις: