Συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Π. Παπαδόπουλο

Συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Π. Παπαδόπουλο

Ιούλιος 01, 2010 - 11:29

Μετά από σχετική συνεννόηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Μπουντρούκα με το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την παρουσία και των μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010, στις οκτώ το απόγευμα, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες της Αρκαδίας, καθώς και τη συνεργασία του Νοσοκομείου με τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο της Αρκαδίας.

Είναι προφανές ότι, στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας, η πολυετή λειτουργία του Γ.Π.Ν. Τρίπολης, συμβάλλει σημαντικά με την προσφορά του σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο στην ανάπτυξη, τόνισε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Επιμελητηρίου, παρουσίασαν μια σειρά προτάσεων για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας προς το κοινωνικό σύνολο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τη διοίκηση και τους συνεργάτες του για την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχει σήμερα το Γ.Π.Ν. Τρίπολης.

Τόνισε δε, ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός της διοίκησης του Νοσοκομείου αποτελεί τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας στους Πολίτες της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η ανάδειξη του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σε ένα δυναμικό Περιφερειακό Νοσοκομείο και η δημιουργία ενός νέου υγειονομικού χάρτη της Αρκαδίας και της Περιφέρειας, αποτελεί σημαντική επιλογή της Διοίκησης.

Είναι σημαντικό ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη και στήριξη των επαγγελματικών και εμπορικών επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια έγινε διαλογική συζήτηση γύρω από τα θέματα των προμηθειών, γνωστοποιήθηκε η ιστοσελίδα Νοσοκομείου από την οποία μπορούν να ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις προμήθειες και τα θέματα υγείας που τους αφορούν.

Το θετικό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη συνεχή συνεργασία του Νοσοκομείου και του Επιμελητηρίου.

Ειδήσεις: