Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας

Ιανουάριος 28, 2010 - 19:34

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μπήκε από σήμερα ο Αστέρας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα τακτικής και δοκίμασε διάφορα σχέδια ανάπτυξης παιχνιδιού.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από κάθε παιχνίδι ο Έλληνας προπονητής είπε: «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας και την ιστορία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα να δώσουμε όλες τις δυνάμεις για να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας στη Λιβαδειά γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, αφού τα αγωνιστικά προβλήματα είναι τεράστια αυτή τη στιγμή για την ομάδα μας. Μπαστία, Ζεάν Κάρλος, Αργυρόπουλος, Νταμόντε δεν υπολογίζονται για αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Ρίος είναι ακόμα ανέτοιμος.

Όμως εγώ και το έχω ξαναπεί αυτό, πιστεύω στην αξία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, είναι ετοιμοπόλεμοι και μου δίνουν το δικαίωμα μέσα από τις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια να ευελπιστώ ότι η ομάδα θα φέρει σε πέρας και αυτή τη δύσκολη αποστολή»
Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι (2.30 μ.μ.) και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, όταν δηλαδή θα ανακοινωθεί από τον Βαγγέλη Βλάχο η αποστολή για Λιβαδειά.
Παίζουν νέοι, έφηβοι

Ένα παιχνίδι εντός και ένα εκτός έδρας έχουν οι «μικρές» ομάδες του Αστέρα που αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα νέων (Κ-21) παίζει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου (11.30 π.μ.) στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ομάδα εφήβων (Κ-17) θα υποδεχθεί την Κυριακή το μεσημέρι (12.00) στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: