Μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Έντερ

Μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Έντερ

Φεβρουάριος 25, 2010 - 18:25

Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή (4.45 μ.μ.), στην οποία δεν μετείχαν ο Οράσιο Καρντόσο (συνεχίζει την θεραπεία) οι Γεωργίου, Αποστολίδης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Νταμόντε που βρίσκεται στην Αργεντινή.

Αντίθετα, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και χωρίς κανένα πρόβλημα ο Έντερ, που έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τιμ για τον αγώνα του Σαββάτου, όπως και ο Βίλτσες που εξέτισε την ποινή του στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Είναι άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση, με μία ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στο δεύτερο γύρο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού, γνωρίζουμε ότι ο Ηρακλής διαθέτει εξαιρετικές μονάδες και κάποιους ποιοτικούς παίκτες, όμως όπως ισχύει στη νοοτροπία και τη φιλοσοφία μας, εμείς παίζοντας με πάθος, με δύναμη και πείσμα, θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να κερδίσει ο Αστέρας και αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση.

Εγώ σαν προπονητής της ομάδας, καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθούν όπως πάντα, προκειμένου στο τέλος να τους αφιερώσουμε τη νίκη»

Κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηρακλή θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) και αμέσως μετά ο προπονητής του Αστέρα θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Μία ακόμα κλήση στην εθνική ομάδα για τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, που κλήθηκε από το προπονητικό τιμ της εθνικής ελπίδων προκειμένου να μετάσχει σε προπόνηση και τον επίσημο αγώνα της 3ης Μαρτίου στο Ντονκάστερ με την Αγγλία στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα θα πρέπει να βρίσκεται την Κυριακή το βράδυ στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Τέλος, συνεχίζονται και τα άλλα δύο πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα με την ομάδα νέων του Αστέρα (Κ-21) να υποδέχεται το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή (11.00 π.μ.), ενώ η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) θα παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού (11.00 π.μ.)

Ειδήσεις: