Μια ανάσα από Ρομπέρτο,από χειμώνα ο Νέεμελο, στην Κόλο Κόλο ο Βίλτσες

Μια ανάσα από Ρομπέρτο,από χειμώνα ο Νέεμελο, στην Κόλο Κόλο ο Βίλτσες

Ιούνιος 21, 2010 - 01:15

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχουν αποκτηθεί πέντε παίκτες (Ρούμπιλ, Κερ, Αράς, Ροτζέριο, Κρις). Σε αυτούς προσθέστε και τον Εσθονό επιθετικό Τάρμο Νέεμελο, που θα λογίζεται στο ρόστερ της ομάδας από τον προσεχή Γενάρη. Ο 28χρονος φορ της Λεβάντια Ταλίν βρέθηκε την Πέμπτη στην Τρίπολη υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων. Είναι 20 φορές διεθνής και έχει πετύχει ένα γκολ. Εκτός από την Λεβάντια έχει αγωνιστεί στις Ζούλτε Βάρεγκε, Μιλκόσκι, Σούσβαλ, Χέλσινγκμποργκ, Κουρεσάρε και Ταλίν. Στην τελευταία πέτυχε ρεκόρ καριέρας το 2005 με 33 συμμετοχές και 41 γκολ.

Πολύ κοντά στον Ρομπέρτο Κάλμον Φέλιξ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρομπέρτο Κάλμον Φέλιξ, για τον οποίο έγραψε χθες το «Goal», είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας κατέθεσε πρόταση στον ύψους 1.86 μ. επιθετικό της Γκιμαράες που προορίζεται για αντικαταστάτης του Τσέζαρεκ και περιμένει σήμερα την απάντησή του, η οποία αναμένεται να είναι θετική.

Παίκτης της Κόλο Κόλο ο Βίλτσες

Στο πρωτάθλημα Χιλής με τη φανέλα της Κόλο Κόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Βίλτσες.

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της νέας του ομάδας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βίλτσες θα ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας στον Καναδά, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Βίλτσες είχε δυο γκολ σε 26 αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Αρκάδων. Τα δυο γκολ που σημείωσε ήταν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Πηγή: Sport24.gr, Sportdog.gr, Sentragoal.gr, Eφημερίδα GOAL

Ειδήσεις: