Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας

Ιούνιος 18, 2010 - 14:45

Με γνώμονα την άποψη ότι με τον κατάλληλο σχεδιασμό και με συστηματική και επίπονη δουλειά, είναι εφικτό να συνδυασθούν αρμονικά η υγιής eπιχειρηματικότητα με την οικονομική ανάπτυξη ώστε να αποκτήσουμε μία ισχυρή πραγματική οικονομία, διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της 6ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα».

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε στους ομιλητές για την ανταπόκρισή τους να ενημερώσουν τους επαγγελματίες ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας ,και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας κ. Νικόλαος Τότσης παρουσίασε το προφίλ του Συνδέσμου αναφέροντας τους σκοπούς και τους στόχους του όπως επίσης την φιλοσοφία που οδήγησε στη διοργάνωση της ημερίδας .

Το λόγο έλαβε ο Καθηγητής Διεθνούς Marketing στο ΤΕΙ Αθηνών, Σύμβουλος στον ΕΟΜΜΕΧ σε θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Κόκκορης Θεόδωρος, ο οποίος μίλησε για την ανταγωνιστικότητα και τη λογική του marketing στη σημερινή περίοδο κρίσης.
Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Τμήματος Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Δημήτρης Παυλής, παρείχε οικονομικές & επαγγελματικές συμβουλές προς τους νέους επιχειρηματίες παρουσιάζοντας και την εικόνα της οικονομίας στην Αρκαδία σήμερα. Ο Διευθυντής ΚΕΤΑ Πελοποννήσου, Ανδρέας Σκιντζής, παρουσίασε τα εργαλεία Business Plan για τα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του ΚΕΤΑ http://www.keta-pelop.gr/new/ .

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα και τα προδημοσιευμένα κοινοτικά προγράμματα από το σύμβουλο του ΑΓΑΠΗΝΩΡΑ κ. Νικόλαο Μεγρέμη.

Ο αναπληρωτής προϊστάμενος του ΟΑΕΔ κ. Φίλιππος Μπαξεβάνος παρουσίασε τα ισχύοντα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνοσερβικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Ένωσης, Χρήστος
Θεοδωρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Vukasin Sreckovic , ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους
για την λειτουργία και τις δυνατότητες συνεργασίας με τον φορέα.

Τέλος ο Συντονιστής της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Τρίπολης, Δημήτρης Χρονόπουλος,
παρουσίασε του φορέα και δράσεις του .

Ειδήσεις: