Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Μάρτιος 13, 2010 - 18:11

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι παρακάτω δεκαεννέα: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Καρντόσο, Ρίος, Ουντότζι, Καρέρα, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης, Βίλτσες, Γιαννούλης και Ρόκας.

Συγκριτικά με το παιχνίδι στα Γιάννινα την προηγούμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Λαζαρίδης, ενώ αντίθετα έμεινε εκτός ο τιμωρημένος Μπαστία.

Ισόπαλοι οι νέοι χωρίς τέρματα…

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0
Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Αστέρας και Παναθηναικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αψηφώντας την βροχή που έπεφτε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος που απέβαλλε στο 53ο λεπτό τον Τριανταφυλλόπουλο και στο 87ο τον Ντάρλα

Αστέρας: Κυριακόπουλος, Κίτσος (81’ Κουλόπουλος), Σεντεμέντες, Νικόλαρος, Μπακιρτζίδης, Κολιός (59’ Φιλάι), Κουρμπέλης, Τσουμάγκας, Μπακασέτας, Καραμπέλας (70’ Ξεροβάσιλας), Τζουμάκας (66’ Σαραντόπουλος).

Παναθηναϊκός: Ραντοβάνοβιτς, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Χιονίδης (63’ Φουρλάνος), Φέτσης, Φελέκης (57’ Μαρινάκης), Τσίπυρος, Ταχμασίδης (81’ Γεωργόπουλος), Μαχλέλης, Μαυριάς (45’ Ντάρλας).

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: