Το Κορακοβούνι αργοπεθαίνει

Το Κορακοβούνι αργοπεθαίνει

Μάρτιος 20, 2010 - 07:39

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει και στο Κορακοβούνι –δεν είναι καθόλου καινούριο βέβαια – με τη ρύπανση της περιοχής και τη δυσοσμία που πνίγει τον τόπο και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την αδιαφορία της εταιρείας CRETA FARMS, η οποία δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να απαλλάξει τους κατοίκους από τον εφιάλτη. Κατά τα τελευταία χρόνια ο καρκίνος έχει θερίσει αρκετούς συμπατριώτες μας και αν δεν ληφθούν μέτρα ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Μια συντονιστική επιτροπή που συγκροτήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Λυτρίβη και με τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού, καταβάλλει κάθε προσπάθεια και προς πάσα κατεύθυνση και ελπίζουμε η κινητοποίηση αυτή να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Το Κορακοβούνι είναι ένα από τα πιο ζωντανά χωριά της περιοχής μας και εκτός από τους απλούς κατοίκους διαθέτει διακεκριμένους συμπολίτες μας, που ασφαλώς μπορούν να βοηθήσουν με το κύρος τους. Δεν είναι άλλωστε και ό,τι καλλίτερο να διαπιστώνουμε ότι οι επισκέπτες μας σιγά σιγά αραιώνουν και αποφεύγουν να έρχονται στην πλατεία για τα ουζάκια τους, όπως συνέβαινε στο παρελθόν και όπως μας πληροφόρησε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παναγιώτης Ρεντούλης, που διατηρεί κατάστημα στην πλατεία.

Πηγή: http://arkadiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Η βιβλιοθήκη της Δημητσάνας
Επόμενο άρθρο
Χωρίς αύριο στην Ξάνθη