Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Μάιος 05, 2010 - 07:44

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 5η του μήνα Μαΐου του έτους 2010 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00΄ μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις –μεταξύ άλλων- για τα παρακάτω θέματα:

1. Αίτημα του Καταστήματος Μεγαλόπολης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για χορήγηση άδειας τοποθέτησης φυσικών εμποδίων έμπροσθεν του Καταστήματος.
2. ΄Εγκριση της αριθμ. 9/2010 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΑΠΗ Δήμου Μεγαλόπολης, περί έγκρισης του Απολογισμού οικ. έτους 2009.
3. ΄Εγκριση της αριθμ. 10/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης, περί πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8μηνη).
4. ΄Εγκριση της αριθμ. 12/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την εκτέλεση της εργασίας «Στεγανοποίηση στέγης Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης».
5. ΄Εγκριση της αριθμ. 13/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση αποδυτηρίων ανοιχτού Σταδίου Μεγαλόπολης», λόγω αύξησης του συντελεστή Φ.Π.Α.
6. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση Νεκροταφείου Τ.Δ. Κάτω Καρυών».
7. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Μαλλωτών».
8. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαπλατύνσεις δρόμων Τ.Δ. Μαραθούσσης».
9. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση – Διαπλάτυνση δημοτικών δρόμων Τ.Δ. ΄Ισαρη».
10. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010 για την εκτέλεση του έργου «Επέκταση δικτύου αποχέτευσης επί της οδού Δημοκρατίας Τ.Δ. Μεγαλόπολης».
11. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010 για την εκτέλεση του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Μεγαλόπολης».
12. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της οφειλόμενης δαπάνης εκτέλεσης του ολοκληρωμένου έργου «Κατασκευή Τεχνικού στη θέση ¨ΚΑΝΤΑΛΟΣ¨ Τ.Δ. Νέας Εκκλησούλας».
13. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του έργου «Τσιμεντόστρωση γηπέδου μπάσκετ και περιβάλλοντος χώρου Τ.Δ. Σουλίου», λόγω αύξησης συντελεστή Φ.Π.Α.
14. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) & 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Σχολείου – Πνευματικού Κέντρου Τ.Δ. Λυκοχίων».
15. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Διαμόρφωση χώρου Κεφαλόβρυσου στο Τ.Δ. Παραδεισίων».
16. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στο Τ.Δ. Καστανοχωρίου».
17. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια παγκακιών και καλαθιών απορριμμάτων για τους χώρους των παιδικών χαρών των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Μεγαλόπολης.
18. ΄Εγκριση τροποποίησης του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου (Ε.Ρ.Σ.) πόλης Μεγαλόπολης, για την άρση μη συντελεσθείσας απαλλοτρίωσης, στο Ο.Τ. 323, Τ.Δ. Μεγαλόπολης Δήμου Μεγαλόπολης.
19. ΄Εγκριση τροποποίησης της εγκεκριμένης Κυκλοφοριακής Μελέτης Τ.Δ. Μεγαλόπολης για τη δημιουργία θέσεων στάσης – στάθμευσης.
20. Καθορισμός θέσεων άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων για την πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης Αγίου Κων/νου & Ελένης Τ.Δ. Μεγαλόπολης.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: