ΣΕΒΙΠΕΤ – Ικανοποίηση για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία

ΣΕΒΙΠΕΤ – Ικανοποίηση για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία

Ιούλιος 02, 2009 - 08:54

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης - «Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ» σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «εκτιμώντας την αυθόρμητη και ιδιαιτέρως συγκινητική προσέλευση όσων εγκατεστημένων επιχειρηματιών και εργαζομένων αλλά και όσων φίλων συμπολιτών μας προσήλθαν στην Εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου με την αρωγή της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Πανεπιστημιακοί) Νοσοκομείου Πατρών, θεωρεί το λιγότερο υποχρέωση του να απευθύνει σ' όλους αυτούς ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Η «προσφορά αγάπης» για τους συνανθρώπους μας ήταν συγκινητική και εκπλήρωσε τις προσδοκίες μας, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ανθρωπιά και πώς όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει και ελπίδα.

Ο «Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ» θέλει ακόμα να ενημερώσει όλους όσους προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία πως δημιούργησε Τράπεζα Αίματος στο όνομα του Συνδέσμου το οποίο θα χρησιμοποιείται κατά προτεραιότητα από τους εθελοντές αιμοδότες και τους πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών.
Ευχή και επιθυμία όλων μας είναι η πρωτοβουλία αυτή να καταστεί θεσμός και να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, αφού «λίγο μόνο από το δικό μας αίμα μπορεί να δώσει, ζωή σε κάποιον άλλο».
Ο «Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ» απευθύνει ένα ακόμα «ευχαριστώ» στη Διοίκηση, το ιατρικό προσωπικό, τους νοσηλευτές και τους οδηγούς της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών καθώς και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο που συνέδραμε με το δικό του επιστημονικό προσωπικό στην προσπάθεια μας και στην επιτυχή πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, ευελπιστώντας και σε μελλοντική συνεργασία.
Ο «Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ» τέλος θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως την αυθόρμητη βοήθεια όλων των Μ.Μ.Ε της περιοχής μας για τη συνεχή προβολή και στήριξη της προσπάθειας μας».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις