Βράβευση παλαίμαχων συνταξιούχων από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας

Βράβευση παλαίμαχων συνταξιούχων από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας

Ιούνιος 19, 2009 - 21:11

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 στα γραφεία της ΟΕΒΑ (Καλαμάτας 113) στην Τρίπολη η Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας με πρωτοφανή συμμετοχή των μελών της που άγγιξε το 80% του συνόλου της. Παρευρέθηκαν Αντιπρόσωποι όλων των Σωματείων - μελών της επαγγελματίες και βιοτέχνες του Ν.Αρκαδίας. Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο διατυπώθηκαν απόψεις και λήφθηκαν αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματιών του τόπου μας.

Η Γενική Συνέλευση περιελάμβανε δύο μέρη, στο πρώτο μέρος μετά τους χαιρετισμούς του Προέδρου κου Θεοδωρόπουλου Παναγιώτη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κου Παυλή Δημήτριου πραγματοποιήθηκε μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα η δεύτερη κατά σειρά βράβευση παλαίμαχων συνταξιούχων τριών παλαιών μελών Διοικητικών Συμβουλίων και δύο στελεχών της ΟΕΒΑ.
Τα μέλη Δ.Σ. που βραβεύτηκαν ήταν οι κύριοι:
1) Σίδερης Παναγιώτης
2) Βαρβατσούλης Κωνσταντίνος
3) Ρούτσης Ρήγας
και τα Στελέχη ΟΕΒΑ οι κύριοι:
1) Δημόπουλος Νικόλαος
2) Παπαδόπουλος Δημήτριος

Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε τις οι ομιλίες για την κατάσταση και τις προοπτικές του επαγγελματικού κλάδου από τον Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κο Καββαθά Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ κο Σκορίνη Νικόλαο.
Η Γενική Συνέλευση συνεχίστηκε με την απολογιστική του απερχόμενου Δ.Σ. και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΑ.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις