Εξελίξεις στον Αρκαδικό

Εξελίξεις στον Αρκαδικό

Ιούνιος 16, 2009 - 16:16

Μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς για τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό ήταν λογικό να ξεκινήσει σιγά-σιγά ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν. Αγωνιστικός σχεδιασμός που όσο πλησιάζει το τέλος του τρέχοντος μηνός θα τυγχάνει έντονης δραστηριότητας και επαφών μεταξύ διοίκησης και παικτών που αποτελούσαν το φετινό ρόστερ του συλλόγου. Κι αυτό γιατί σε περίπου δύο εβδομάδες ολοκληρώνεται και τυπικά η χρονιά και οι παίκτες θα φύγουν με την Καλοκαιρινή τους άδεια μέχρι την επιστροφή για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Έτσι είναι σημαντικό να έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες τελικά θα ανανεώσουν την παραμονή τους στον αρκαδικό σύλλογο και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν απ’ αυτόν.

Παρελθόν οι Παπανικολάου και Πολυζωγόπουλος…

Σ’ αυτές τις επαφές μεταξύ διοίκησης και παικτών στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Παπανικολάου δεν πρόκειται ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΣΕΦΑ τη νέα σεζόν, καθώς προσωπικοί λόγοι τον οδηγούν στην γενέτειρα του τα Τρίκαλα. Αν δεν αλλάξει κάτι τότε ο έμπειρος forward θα αποτελέσει παρελθόν από την Τρίπολη. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι συμβαίνει και με τον νεαρό playmaker, Κώστα Πολυζωγόπουλο ο οποίος αναζητάει επόμενο σταθμό στην μπασκετική του καριέρα. Στα ονόματα που φαίνεται ότι αποτελούν αμφίβολοι για αποχώρηση από το σύλλογο είναι και αυτά του Αποστόλη Κουτσογιάννη και Παναγιώτη Σημαιόπουλου. Οι δύο παίκτες του Αρκαδικού πάντως δεν έχουν κλείσει τελεσίδικα τις επαφές τους με τους ανθρώπους του Αρκαδικού και επομένως η τύχη τους στο σύλλογο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Πιο κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν από τον Αρκαδικό είναι ο Αντώνης Μιχάλογλου καθώς βρέθηκε φέτος στην Τρίπολη με τη μορφή δανεισμού και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας του. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Γιάννη Ντυμπ και Ηλία Μουτράν, αφού ουσιαστικές επαφές θα υπάρξουν στη διάρκεια της νέας εβδομάδας. Επίσης μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν οι επαφές και με τους Γιώργο Κοψαύτη και Μπάμπη Σκουζή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για θετικές διαθέσεις και από τις δύο πλευρές για την προοπτική συνεργασίας τους.

Αμφίβολη η ανανέωση Μαναβόπουλου ύστερα από την πρώτη συνάντηση…
Τέλος αμφίβολη φαίνεται να είναι η παραμονή του Σωκράτη Μαναβόπουλου στον Αρκαδικό για τρίτο χρόνο μετά την πρώτη επαφή που είχε ο ικανότατος ψηλός με τη διοίκηση του Αρκαδικού. Κάποιες πληροφορίες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» αναφέρουν ότι οι διοικούντες του συλλόγου της Τρίπολης, πρότειναν στον Μαναβόπουλο συμβόλαιο για τη νέα σεζόν με τις ίδιες οικονομικές απολαβές σε σχέση με πέρυσι. Αυτό φαίνεται να βρίσκει αρνητικό τον παίκτη που θέλει βελτιωμένη οικονομική πρόταση. Με τα σημερινά δεδομένα ο Μαναβόπουλος δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους», όμως σίγουρα τις επόμενες ημέρες πρόκειται οι δύο πλευρές να έρθουν ξανά σε συνάντηση και εκεί ίσως να υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση σε νέα βάση και με οικονομικά δεδομένα που ίσως να φέρουν σε συμφωνία τις δύο πλευρές. Είναι γνωστή άλλωστε η αγωνιστική παρουσία του Σωκράτη Μαναβόπουλου φέτος στο πρωτάθλημα της Β ‘εθνικής με τη φανέλα του Αρκαδικού, που μοιραία θα ανέβαζε τις απαιτήσεις του παίκτη για την προοπτική ανανέωσης. Από την άλλη ο Αρκαδικός είναι διατεθειμένος να κρατήσει τον παίκτη και ενδεχομένως να αντιδράσει τις επόμενες ημέρες με κάποια βελτιωμένη οικονομική πρόταση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: