Ατομικό πρόγραμμα ο Τσέζαρεκ - Παιδική Κερκίδα

Ατομικό πρόγραμμα ο Τσέζαρεκ - Παιδική Κερκίδα

Σεπτέμβριος 23, 2009 - 00:23

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος (4.45 μ.μ.) με τον Λεβαδειακό στην Τρίπολη και όλοι στις τάξεις της ομάδας έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση της Κυριακής.
Ο Αργεντινός τεχνικός Μάριο Γκόμες δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι αυτό, τους τραυματίες Ίσραελ Νταμόντε, Οράσιο Καρντόσο, ενώ από την σημερινή προπόνηση απουσίασε και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που για καθαρά προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κάνοντας βάρη στο γυμναστήριο του γηπέδου. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί (09.00 π.μ)

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η ψυχολογία πολύ καλή, ωστόσο άπαντες στον Αστέρα κρατάνε χαμηλούς τόνους, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ-πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα γνωρίζουν όλοι τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Τρίτος στην κατηγορία MVP ο Έντερ

Από το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, αναδείχθηκε τόσο ο MVP της 4ης αγωνιστικής όσο και το καλύτερο γκολ.
Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Βασίλης Τοροσίδης του Ολυμπιακού, με τον Έντερ του Αστέρα να ψηφίζεται τρίτος στο σχετικό διαγωνισμό χάρη στην απόδοσή του και τα δύο γκολ που σημείωσε στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
-Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός) 53,2 %
-Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός) 42,5 %
-Λίμα Ντε Σόουζα Εντερ (Αστέρας Τρίπολης) 4,3 %

Έναρξη λειτουργίας παιδικής-νεανικής κερκίδας

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι από το παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκινάει η λειτουργία της Παιδικής - Νεανικής κερκίδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.
Η κερκίδα αυτή θα λειτουργήσει στην Θύρα 2 Τμήμα Α του γηπέδου.

Δικαίωμα δωρεάν εισόδου έχουν παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

Νεαροί φίλαθλοι από 12 έως 18 ετών έχουν δικαίωμα έκδοσης εισιτηρίου με τιμή 5€.

Στην ίδια τιμή (5€) και στο ίδιο τμήμα (Θύρα 2-Τμήμα Α) θα εκδίδονται Φοιτητικά – Στρατιωτικά εισιτήρια με επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα, τόσο για την αγορά του εισιτηρίου, όσο και για την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται ότι το δικαίωμα δωρεάν εισόδου για το παιδιά έως 12 ετών και το Νεανικό «Φοιτητικό-Στρατιωτικό» εισιτήριο ισχύει, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην Θύρα 2 Τμήμα Α του γηπέδου.
Η είσοδος των νεαρών κατόχων αυτών των εισιτηρίων θα γίνεται από συγκεκριμένο τουρνικέ της Θύρας 2 με την ειδική σήμανση «ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ».

Ειδήσεις: