Ανδ. Σιζόπουλος: «Η μοίρα παίζει παιχνίδια»

Ανδ. Σιζόπουλος: «Η μοίρα παίζει παιχνίδια»

Δεκέμβριος 28, 2009 - 13:29

Αυτή τη φορά ήταν ο Ανδρέας Σιζόπουλος, ο παίκτης που πήρε το τελευταίο σουτ και χάρισε στον Αρκαδικό τη νίκη με 70-69 εναντίον των Ίκαρων Σερρών. Λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Κύπριος διεθνής γκάρντ δήλωσε «Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Από κει που πήγα να γίνω ο μοιραίος παίκτης με τη λάθος άμυνα στην τελευταία φάση, έτυχε να είμαι μόνος μου και να ευστοχήσω στο τρίποντο.

Μερικές φορές η τύχη κάνει χιούμορ και δεν ξέρω αν είναι παιχνίδια της μοίρας, που μπήκαν δύο buzzer-beater σε Ιβανόφειο, Τρίπολη από το ίδιο περίπου σημείο, αλλά το καλό είναι ότι κερδίσαμε και θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο, το μυαλό μας ήταν στο Ιβανόφειο και τη μεγάλη νίκη που κάναμε επί του Ηρακλή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, ήμασταν λίγο άστοχοι, αλλά είχαμε συγκέντρωση, κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Όσον αφορά τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, γεμίζοντας τις κερκίδες του ο Σιζόπουλος δήλωσε «Αυτό θέλουμε από τον κόσμο κάθε φορά. Να γεμίζει το γήπεδο, να έχουμε τη βοήθεια του. Πραγματικά είναι ο 6ος παίκτης μας. Τον χρειαζόμαστε κάθε φορά μαζί μας»

Ειδήσεις: