Έπαιξαν στο Πέζαρο Τσουκαλά, Γκριτζά με την Εθνική Νέων γυναικών

Έπαιξαν στο Πέζαρο Τσουκαλά, Γκριτζά με την Εθνική Νέων γυναικών

Ιούνιος 29, 2010 - 20:15

Η Εθνική Νέων γυναικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Πέζαρο της Ιταλίας όπου έδωσε φιλικούς αγώνες, έχοντας απολογισμό μία νίκη (επί της Ρουμανίας με 53-49) και δύο ήττες (από Σουηδία 67-44 και Ιταλία 60-37).

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρουμανία οι νεαρές παίκτριες του Θάνου Σόφτση έδειξαν σημάδια βελτίωσης. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επέστρεψε χθες στην Αθήνα, ενώ από σήμερα θα επανέλθει στις προπονήσεις.

Στην αποστολή συμμετείχαν και δύο παίκτριες που προέρχονται από το Αρκαδικό μπάσκετ, η Έφη Γκριτζά των Εσπερίδων και η Χριστίνα Τσουκαλά του ΔΑΣΑΛ, που αγωνίστηκαν και στα τρία φιλικά παιχνίδια στο Πέζαρο, χωρίς να πάρουν πάντως μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Η Γκριτζά στο παιχνίδι με την Ιταλία σημείωσε τρεις πόντους, ενώ η Τσουκαλά στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Ρουμανία σημείωσε δύο πόντους. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός προπονητής πιστεύει στο ταλέντο και την αξία των δύο παικτριών και θα πρέπει να της θεωρήσουμε σίγουρες στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: