Έκαναν ...μπουζουκλερί το στρατόπεδο στην Τρίπολη όπου υπηρετεί ο γιος του Μάκη

Έκαναν ...μπουζουκλερί το στρατόπεδο στην Τρίπολη όπου υπηρετεί ο γιος του Μάκη

Ιούνιος 09, 2010 - 10:58
11 σχόλια

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ , ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ, ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΙΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΙΔΑΚΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!

Σε Μπουζουκτσίδικο μετέτρεψαν το στρατόπεδο στην Τρίπολη οι αξιωματικοί που χθες αργά το βράδυ, ο γιος του Μάκη που υπηρετεί την θητεία του, τους πήγε τον Πέτρο Ίμβριο και τον κουμπάρο του Μάκη τον λυράρη Ζωιδάκη για να τραγουδήσουν σε αξιωματικούς και φαντάρους. Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει που ορκίστηκε και άρχισαν να εξευτελίζουν τον στρατό. Έτσι για το τίποτα για να έχει καλύτερη μεταχείριση ο γιος του Μάκη, ο Κωνσταντίνος και να περάσει καλύτερα στον στρατό.

Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο κιτς και τέτοιο γλείψιμο στην εξουσία από τον δημοσιογράφο με την βίλα και τα Καγιέν δεν έχουμε ξαναδεί.

Μόνο σοβαρότητα ενός στρατοπέδου δεν δείχνει να γλεντάνε με τραγουδιστές οι αξιωματικοί την ώρα που σε άλλα στρατόπεδα που δεν υπάρχουν οι γιοι μεγαλοδημοσιογράφων έχουν πάρει τον υπνάκο τους.
Αυτά για τον Τριανταφυλλόπουλο επειδή πάλι ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ έγραψε για εμάς. Όσο γράφεις σχόλια - ανούσια που επιβεβαιώνουν το ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ πνευματικό επίπεδο και την συνεχή ανάγκη σου να θέλεις να δείξεις ότι ξέρεις γράμματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο, εμείς θα σου ρίχνουμε καρπαζιές.

Και σε σένα και στα αφεντικά σου.

Είναι που λέμε για την άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα την ώρα που ένας γιος μεγαλοδημοσιογράφου βάζει μέσα σε στρατόπεδο στην Τρίπολη , δύο τραγουδιστές που προφανώς θα πήγαν ...τζάμπα να κάνουν το χατίρι του μπαμπά - Μάκη.

Συγχαρητήρια για τον Ελληνικό στρατό σας. Να σας καμαρώνουν όλους εκεί στο ΥΕΘΑ.
Προσκυνείστε στην 4η εξουσία.

2o σχετικό άρθρο που βρήκαμε στο διαδίκτυο:

Σάλος στο υπουργείο Άμυνας με το στρατόπεδο - Μπουζουξίδικο στην Τρίπολη

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο ΥΕΘΑ με το στρατόπεδο της ...εθνικής οδού στην Τρίπολη που χθες το βράδυ το έκαναν...μπουζουκτσίδικο οι αξιωματικοί όταν ο γιος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τους πήγε τον Πέτρο Ίμβριο και τον Χ.Ζωιδάκη να τους τραγουδήσει. Σκοπός βέβαια ήταν να τύχει καλύτερης μεταχείρισης ο γιος του Μάκη στην πορεία του στρατιωτικού του αλλά το θέμα είναι πως...

ο διοικητής του στρατοπέδου αποδέχθηκε να μετατρέψει ένα στρατόπεδο σε συναυλιακό χώρο λες και είναι studio εκπομπής.
Είναι προφανές ότι το υπουργείο εθνικής άμυνας θα παρέμβει και ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν μπορεί να επιτρέψει τέτοια υποβάθμιση μιας μονάδας στην Τρίπολη.

Δεν υπηρέτησε ο Μάκης στον στρατό και τώρα ο γιος του πρέπει να φέρνει τραγουδιστές και λυράρηδες για να περάσει και αυτός σαν τον...Πάρη Κασιδόκωστα.
Ε, όλα έχουν όρια. Δεν νομίζετε;

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Σε μια βραδιά για τους οπλίτες δώσατε διαστάσεις σκανδάλου; Σε κάθε εκπαιδευτική σειρά γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις και σε όλα τα στρατόπεδα για την ψυχαγωγία των στρατιωτών. Μάλλον δεν έχετε περάσει ούτε απέξω από στρατόπεδο για να μην το ξέρετε. Αφήστε έξω το Στρατό από τις διαμάχες σας και τον πόλεμο συμφερόντων σας. Ότι έχει απομείνει όρθιο σ' αυτή τη χώρα είναι ο Στρατός μας.

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ, παντού γίνονται βραδιές οπλίτη και πάνε και ονόματα. Απλά γίνεται ντόρος τώρα λόγω του γιου του Μάκη. Απλά παίζει η είδηση παντού και βάλαμε το άρθρο. Όσο για τον στρατό και τον μάκη... δεν έχουμε συμφέροντα από κανένα. Στρατό πήγα και πέρασα και καλά :) Ο στρατός μας όμως δεν είναι καν όρθιος. Πάσχει από πολλά. Αλλά ειναι μεγάλη κουβέντα. Γιάννης

Αφού συμφωνείτε με το ότι οι βραδιές οπλίτη είναι κάτι συνηθισμένο, τι παρουσίαση του γεγονότος είναι αυτή; "Μετέτρεψαν το στρατόπεδο σε μπουζουκλερί" "εξευτελίζουν το Στρατό" Ποιός είναι ο εξευτελισμός; το ότι έγινε η βραδιά; και διασκέδασαν οι στρατιώτες; Το αν η ανάρτηση αφορά διαμάχη του συντάκτη με τον Τριανταφυλλόπουλο φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω από τα ίδια τα λόγια του "Αυτά για τον Τριανταφυλλόπουλο επειδή πάλι ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ έγραψε για εμάς. Όσο γράφεις σχόλια - ανούσια που επιβεβαιώνουν το ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ πνευματικό επίπεδο και την συνεχή ανάγκη σου να θέλεις να δείξεις ότι ξέρεις γράμματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο, εμείς θα σου ρίχνουμε καρπαζιές" Όσον αφορά admin το αν είναι όρθιος ο Στρατός, ξέρεις κάτι από μέσα ή επιδίδεσαι στη γνωστή αμπελοφιλοσοφία (για να μην πω παπαρολογία);

Το άρθρο αυτό ειναι αναδημοσίευση και δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τίτλος, κείμενα. Δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος για να το ξέρεις αυτό. Απλά πνευματικά δικαιώματα είναι. Όσο για το ύφος σου: 1. έχω τελειώσει το Μετσόβιο (Σχολή Εφαρμοσμένω Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών) 2. πέρα από τις ΕΔ που υπηρέτησα και έχω μια καλή εντύπωση, υπάρχει κάποιος που πήγε στρατό και εξεπλάγει από την οργάνωση που είδε και από μέσα? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το στρατό, μια χαρά πέρασα. Απλά πάσχει και αυτός όπως πολλά στην ελλάδα. 3. όσο για πνευματικά επίπεδα και αν θες να τα χώσεις επειδή δεν σου αρέσει το άρθρο, δικαίωμα σου. απλά πες μας και εσύ ποιος είσαι και γιατί τα έχεις πάρει τόσο με μια αναδημοσίευση που παίζει σε 20 sites (Κάνε ένα search να δεις). Τι συμφέροντα έχεις εσύ και τα χώνεις έτσι? Γιάννης

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ "ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΛΙΤΗ" ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ? ΤΟ TROKTIKO TO EBAΛΕ ΔΕΞΙΆ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚA ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ

Το πρώτο άρθρο σου χρήστη Sotiris έχει διαγραφεί. Πες την άποψη σου χωρίς μπινελίκια.

Εγω δεν πήγα στρατο ξηρας αλλα στην αεροπορια...το μόνα πραγματα που έμαθα ήταν το πόσο αλκολικοι ηταν μερικοι ΜΟΝΙΜΟΙ αξιωματικοι και ΕΠΟΠ και την εκδουλευση των ΕΠΟΠ προς τους φανταρους!!!Αυτοι πληρώνονταν για να δινουν εντολες στους φανταρους και να ξύνονται...Ευτυχως(δυστυχως για μένα)οταν απολυθηκα άλλαξε και ο διοικητης της μοναδας και τους τακτοποίησε όλους μόνιμους και μη...

Εμείς βραδιά οπλίτη είχαμε στον 'Εβρο τον Παιτερή στο αθλητικό κέντρο του Δυδιμοτοίχου, παρευρισκόμενοι όλες οι γύρο μονάδες/στρατόπεδα και όχι αποκλειστικά στο δικό μας. Για τρελή διασκέδαση!!!! "Αφήστε έξω το Στρατό από τις διαμάχες σας και τον πόλεμο συμφερόντων σας. Ότι έχει απομείνει όρθιο σ' αυτή τη χώρα είναι ο Στρατός μας." Και για το πόσο ξεφτιλισμένος είναι όχι μόνο ο στρατός αλλά και η κοινωνία ακόμα και ο Τριανταφυλλόπουλος στην Αεροπορία έστειλε το παιδί του ενώ στην τηλεόραση μιλάει για αξιοκρατία και διαφάνεια. "Μάλλον δεν έχετε περάσει ούτε απέξω από στρατόπεδο για να μην το ξέρετε." ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα πάει ποτέ!!!! Μου έμαθε τεχνικές λούφας, σκουπίσματος/σφουγγαρίσματος και ατελείωτης σκοπιάς. Εσύ στην Αεροπορία πήγες και σε πλήγωσε τόσο? Σας ασπάζομαι, Φαίδων!

ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ 1-2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ... ΑΠΛΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Κατ' αρχήν τα περί πνευματικού επιπέδου είναι αντιγραφή από το άρθρο, δεν είναι δικά μου λόγια και προφανώς δεν αναφέρονται στο site. Απόλυτα κατανοητό ότι το άρθρο είναι αναδημοσίευση. Γι' αυτό άλλωστε αναφέρομαι στο συντάκτη του και όχι στο site σας. Τα παίρνω γιατί, σχεδόν πάντα, ο Στρατός αδικείται από το σύνολο των μέσων (έντυπων και ηλεκτρονικών) κι αυτό το άρθρο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Γράφτηκε καθαρά για να χτυπήσει ένα δημοσιογράφο και τελικά κατηγορεί το Στρατό, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αφήνει λάθος εντύπωση στον αναγνώστη. Παρουσιάζει μια συνηθισμένη διαδικασία, που αποκλειστικό σκοπό έχει την εξυπηρέτηση, τη διασκέδαση των στρατεύσιμων ως προϊόν διαπλοκής. Τι κέρδισαν δηλαδή οι αξιωματικοί απ' αυτή την εκδήλωση; Ρώτησε ο συντάκτης αν πέρασαν οι στρατιώτες καλά κι αν το ευχαριστήθηκαν; Για ν' απαντήσω στο ποιός είμαι, λέω λοιπόν ότι είμαι αξιωματικός, τριπολιτσιώτης και έχοντας υπηρετήσει στο παρελθόν στην Τρίπολη είδα ότι την ίδια αρνητική στάση απέναντι στο Στρατό, τηρούν και τα τοπικά μέσα, δυστυχώς στο σύνολό τους. Προσωπικά, θα ήμουν ευτυχής, αν ως διοικητής, έχω τη δυνατότητα να προσφέρω παρόμοιες βραδιές στο προσωπικό μου, με οποιοδήποτε τρόπο. Σαφώς και ο Στρατός έχει παθογένειες. Πολλές και για πολλούς λόγους. Οι μοναδικοί όμως που προσπαθούν για την εξάλειψή τους είναι τα στελέχη του. Τα οποία στελέχη του, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι έντιμα, σε αντίθεση με άλλους χώρους, φορείς, οργανισμούς κλπ που συμβαίνει το αντίθετο. Και ναι, πιστεύω ότι ακόμα είναι όρθιος ενώ γύρω καταρρεουν τα πάντα. Και θα μείνει όρθιος, παρά τις όποιες παθογένειές του, γιατί λειτουργεί με κανόνες, έλεγχο και απόδοση ευθυνών. Μ' ενοχλεί λοιπόν ν' ακούω γενικόλογους αφορισμούς που ακυρώνουν τη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων, που αφήνουν τα σπίτια τους για τις εσχατιές της πατρίδας μας, τις θάλασσες και τον ουρανό της και πασχίζουν να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά της.