Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κανένας ανεμβολίαστος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Τρίπολη - Όλες οι εξελίξεις για την ΚΕΔΗΤ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κανένας ανεμβολίαστος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Τρίπολη - Όλες οι εξελίξεις για την ΚΕΔΗΤ

Αύγουστος 19, 2021 - 11:45
6 σχόλια

Πολύς λόγος έχει γίνει για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και αναφέρει ότι πρέπει πρέπει να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 υποχρεωτικά, για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, όλο το προσωπικό (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό) όλων των ιδιωτικών, δημόσιων και δημοτικών μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, ατόμων με αναπηρία, των ιδιωτικών και δημόσιων δομών Υγείας (διαγνωστικά κέντρα, αποκατάστασης, κλινικές, νοσοκομεία, δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, νοσηλείας και ΕΟΔΥ) και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» συμπεριλαμβάνονται στις κατηγορίες εργαζομένων που είναι υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την διοίκηση της ΚΕΔΗΤ ενημερωθήκαμε ότι στο σύνολό του έχει εμβολιαστεί το προσωπικό που απασχολείται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στο δήμο Τρίπολης.

Οι εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί, θέλοντας να προστατέψουν τους ηλικιωμένους και όχι μόνο του προγράμματος που καθημερινά ζητούν τη στήριξή τους και φυσικά τους εαυτούς τους.

Να αναφέρουμε ότι γίνεται συζήτηση για την επέκταση της υποχρέωσης εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων, πέρα από το υγειονομικό προσωπικό, προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ κ. Παναγιώτης Χλέπας μεταξύ άλλων μίλησε στο ArcadiaPortal.gr  για τις διεργασίες που βρίσκεται σε εξέλιξη στην επιχείρηση η οποία στο παρελθόν έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη, αφού οικονομικά ζητήματα και ατασθαλίες των προηγούμενων διοικήσεων την έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία και στα δικαστήρια.

Να αναφέρουμε ότι η ΚΕ∆ΗΤ είναι μια επιχείρηση κοινωφελούς χαρακτήρα, µέσω της οποίας υλοποιείται το  πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Επίσης λειτουργεί τον παιδικό σταθµό Θάνα, τον παιδικό βρεφονηπιακό σταθµό «Σχίζα», τον παιδικό βρεφονηπιακό σταθµό «Καραµελόσπιτο», το Κ∆ΑΠ Θάνα και το Κ∆ΑΠ Μαντινείας καθώς επίσης και διαχειρίζεται το Σπήλαιο Κάψια, εξυπηρετώντας εκατοντάδες πολίτες και δίνοντας εργασία σε συμπολίτες μας.

Η Επιχείρηση εδώ και πολλά βρίσκεται στα όριά της οικονομικά και αδυνατεί να πληρώσει τους εργαζομένους της, με τον πρόεδρό της Παναγιώτη Χλέπα να έχει συνεχίζει τον δικό του αγώνα, προσπαθώντας να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνει  τις απαραίτητες πληρωμές. Να αναφέρουμε ότι ο δήμος δεν μπορεί να επιχορηγήσει την Επιχείρηση, αφού αυτή εδώ και μια τριετία δεν έχει προϋπολογισμό.

Όπως όλα δείχνουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της ΚΕΔΗΤ και να αποφασιστεί η πορεία της πολύπαθης κοινωφελής επιχείρησης. Να αναφέρουμε ότι έχουν ήδη σταλεί στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου οι ισολογισμοί της ΚΕΔΗΤ.

Όσων αφορά τους παιδικούς σταθμούς σε λίγες μέρες, ξεκινούν οι εγγραφές στους των ωφελούμενων – κατόχων voucher με τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ να αναμένονται στις 20 Αυγούστου.

Φωτογραφία arcadiaportal.gr


6 Σχόλια

Έπρεπε να είχε γίνει από τον χειμώνα σε όλες τις δομές και ιατρικές υπηρεσίες. Είναι αυτονόητο γιαυτό είχαν προτεραιότητα στους εμβολιασμούς.

Αυτονόητα είναι τα ατομικά δικαιώματα του πολίτη και η ορθή και πλήρης ενημέρωσή του. Τα αντίθετα αυτών ονομάζονται "φασισμός".

Φασισμός σημαίνει να μην δίνεις στον άλλο ελευθερία και ελευθερία είναι μέχρι να μην παίρνεις την ελευθερία του άλλου

Τα αυτονόητα τα κάνατε να μοιάζουν ανήθικα όλοι εσείς οι ανήθικοι δειλοί υποχονδριοι μίζεροι άνθρωποι που τρέμετε να βγει η ψυχή σας και προκειμένου να ζήσετε άλλη μια μίζερη μέρα απαιτειτε να σταματήσουμε να ζούμε όπως μας αρέσει όλοι οι άλλοι. Όχι ρε δεν θα εμβολιαστούμε με ένα σκεύασμα που δεν έχουν τολμήσει ούτε οι αρμόδιοι που είναι του συστήματος και τα παίρνουν χοντρά, να δώσουν οριστική έγκριση

Όπως έχεις μάθει Ελληναρα να είσαι παράνομος συνέχεια, να οδηγείς και να παρκάρεις όπως γουστάρεις, να καπνίζεις όπου θέλεις να μην πληρώνεις φόρους και να διαμαρτυρεσαι όλοι την ώρα. Επιστήμονα του fb. Σου παίρνουν την ελευθερία σου. Εσύ δεν αφήνεις στους άλλους τις ελευθερίες του. Είσαι φασίστας.

Μας λέει δειλούς εμάς που αναλαμβάνουμε το (μικρό) ρίσκο για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε και τους γύρω μας. Μας λέει δειλούς ανήθικους και μίζερους ο χέστης κουτοπόνηρος και ψεύτης που που θέλει να προστατευτεί από την ανοσία της αγγέλης των άλλων με εμβόλια που έχουν όλα εγκριθεί! Όταν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.