«Υπάρχει άνθρωπος σήμερα στη Μεγαλόπολη ο οποίος σκέφτεται να ψηφίσει Μητσοτάκη;» - Προεκλογική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη (pics,vid)

«Υπάρχει άνθρωπος σήμερα στη Μεγαλόπολη ο οποίος σκέφτεται να ψηφίσει Μητσοτάκη;» - Προεκλογική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη (pics,vid)

Μάιος 06, 2023 - 10:26
46 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου στη Μεγαλόπολη η προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης ενώ έγινε και η παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών Αρκαδίας , Αντωνία Γιαννούλη, Διονύσιο Παπαδόπουλο, Γεώργιο Παπαηλιού, Χρήστο Στάικο και Αθανασία Φιλοπούλου. Στην εκδήλωση ήταν επίσης η συντονίστρια νομαρχιακής Αρκαδίας Ευαγγελία Μαρινάκου και ο Μιχάλης Υδραίος μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος και υπεύθυνος για τις οργανώσεις της Πελοποννήσου.

Στην ομιλία του ο Κώστας Αρβανίτης μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ο κ. Μητσοτάκης το 2019 στον ΟΗΕ χωρίς να το ξέρει καν ο υπουργός , ανακοίνωσε την βίαιη απολιγνιτοποίηση, είχε ντιλάρει ήδη πριν τις εκλογές με τους πάροχους και είχε κάνει ήδη 2 κινήσεις, στην βίαιη απολιγνιτοποίηση και όχι στην πράσινη ανάπτυξη αλλά στο φυσικό αέριο που είναι ορυκτό.

Ο Μητσοτάκης επένδυε με τους παρόχους στο αέριο και ανάγκασε εδώ τη Μεγαλόπολη να αλλάξει το ενεργειακό μοντέλο μιας ολόκληρης περιοχής με τόσες επενδύσεις που είχαν γίνει και ανάγκασε τους πολίτες εδώ στη Μεγαλόπολη να βάλουν φυσικό αέριο.
Και την διαφορά της τιμής ποιος την πλήρωσε; Η οικογένεια Μητσοτάκη; Η εσείς;

Υπάρχει άνθρωπος σήμερα στη Μεγαλόπολη πραγματικά , ο οποίος σκέφτεται να ψηφίσει Μητσοτάκη μετά από αυτό το χουνέρι που τους έκαναν;
Γιατί πρόκειται περί χουνεριού αυτό. Για απάτη.

Μια αριστερή προοδευτική Κυβέρνηση για την Μεγαλόπολη τι θα κάνει; Πρέπει να δούμε το νέο παραγωγικό μοντέλο. Για να μείνει ο κόσμος , γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε 5 υποψηφίους, θα έχουμε 2.
Έχουμε ένα έντονο κύμα εσωτερικής μετανάστευσης, φεύγουν τα παιδιά, φεύγουν οι νέοι , δεν έχουν προοπτική.

Το μήνυμα που βγάζουμε στους πολίτες της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας είναι να κοιτάξουν το συμφέρον τους.
Αν η τάξη τους και τα συμφέροντα της οικογένειας τους εξυπηρετούνται με την πολιτική Μητσοτάκη, καλώς να πράξουν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 
Video: 

Προεκλογική Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη - Παρασκευή 5 Μαΐου 2023


46 Σχόλια

Ασε μας ρε Κωστάκη, 9.500 τον μήνα παίρνεις και ήρθες να μας πουλήσεις και πολιτική? Δεν βλέπεις ότι μιλούσες σε άδειες καρέκλες?

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ -ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ. ΣΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ

Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα ψηφίσει τον Τσίπρα μετά από αυτά που μας έκανε;;; Πολύ κοντή μνήμη έχετε μερικοί....

Αν κρίνουμε από τη "λαοθάλασσα" της συγκέντρωσης, τότε μάλλον η απάντηση είναι ναι.

@16:43 Άλλος ένας δεξιόδουλος που με λογική 5χρονου πιστεύει όπως και ο ζαβός ο αρχηγός του ότι θα βγει πρωθυπουργός αυτός που θα έχει στις συγκεντρώσεις τον περισσότερο κόσμο. Εμπρός στο δρόμο των α(χ)ρίστων που χάραξε ο κοριοΚούλης

12:20 Ενώ Οικονόμου - Άννα Καραμανλή - Πιπιλή κλπ. τον ιδρώνουν το μισθό τους από τα δημοσιογραφικά μετερίζια, ε; Μπετόστοκε που βγήκες να μιλήσεις κιόλας

@12.20 Το όνομα "Σπυράκη" στην ευρωβουλή σου λέει κάτι ή η μνήμη σου είναι επιλεκτική; Ε χρυσόψαρο;

Η Τσαπανίδου είναι βουλευτής;; Πόσο άσχετοι; Αλλά στη ασχετοσυνη σας ποντάρει το καθεστώς Μητσοτάκη. Στην κοντή μνήμη σας καί στην επιπολαιότητα σας.

Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που να μην φοράει παροπιδες και να μην βλέπει πόσο κακός άνθρωπος, πόσο κάλπικος, πόσο υποχόνδριος και ύπουλος είναι ο Μητσοτάκης; Όλοι το βλέπουν και μέσα στο κόμμα του, κάνουν όμως τους χαζούς για να μην χάσουν το βουλευτιλικι

«Δεξιές» και «αριστερές» κυβερνήσεις υπέσκαψαν εδώ και δεκαετίες την εργασιακή αξιοπρέπεια και οδήγησαν τον ανθό της ελληνικής νεολαίας να αναζητήσει επαγγελματικό μέλλον στο εξωτερικό. Και σήμερα, τολμούν και μιλούν για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, προβάλλοντας προεκλογικά έναν άθλιο διαγωνισμό υποσχέσεων για τον βασικό μισθό, ενώ παριστάνουν τους προστάτες με κουπόνια φαγητού, καυσίμων και ρεύματος.

Ο Μητσοτάκης είναι κακός, κάλπικος, υποχόνδριος (;;;) και ύπουλος. Όχι σαν τον Κασιδιάρη που είναι καλός, αυθεντικός και ντόμπρος...Τι άλλο θα διαβάσουμε;;; Μερικά σχόλια εμπεριέχουν τόση ανοησία που με ξεπερνάει. Γράφουν κάποιοι λες και βρισκόμαστε στην Γερμανία του μεσοπολέμου. Έλα όμως που η Ελληνική οικονομία αναπτύσσεται, η ανεργία πέφτει συνεχώς, το χρέος μειώνεται με ρυθμό ρεκόρ κτλ. Φυσικά και προβλήματα υπάρχουν, αλλά το σκηνικό καταστροφής που περιγράφουν κάποιοι λίγοι, είναι τόσο ανακόλουθο με την πραγματικότητα που καταντάει γελοίο.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης έριξε και την τιμή των καυσίμων. Στο 1.48 το πετρέλαιο σήμερα, 1.84 η αμόλυβδη. Μην πει κάποιος ότι δεν είναι επιτυχία του Μητσοτάκη. Όταν είχαν πάει στον θεό τα καύσιμα, τον Μητσοτάκη κατηγορούσατε. Τα ίδια και με το ρεύμα. Για να δείτε πόσο κοντά ποδάρια έχει η μπούρδα.

Ούτε το δημόσιο χρέος υποχωρεί, ούτε το ιδιωτικό. Αντίθετα αυξάνονται. Είσαι μέγας ψεύτης καί προπαγανδιστής καί τσιράκι. Με το αζημιωτο φαντάζομαι. Αλλά σε γράφουμε κανονικά όλοι.

Στα καύσιμα είμαστε η πιο ακριβή χώρα στην Ευρώπη καθώς και στον ΦΠΑ. Μας κουρασατε με τα ψέματα σας καί κακώς ασχολούμαστε μαζί σας. ΨΕΥΤΕΣ.

Να το διορθώσουμε λιγάκι. Κανένα χρέος δε μειώθηκε. Ίσα ίσα, σε απόλυτους αριθμούς αυξήθηκε. Αυτό που μειώνεται είναι ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ, λόγω του "φουσκώματος" του ΑΕΠ, ένεκα πληθωρισμού. Πάμε παρακάτω .....

Το δημόσιο χρέος ενδιαφέρει μόνο ως αναλογία προς το ΑΕΠ. Το 2023 η πρόβλεψη είναι για χρέος στο 169,8% του ΑΕΠ. Το χρέος δεν μειώθηκε απλά λόγω του πληθωρισμού. Η Ελλάδα είχε ανάπτυξη το 2022 και θα έχει και το 2023. Για να το κάνουμε λιανά, γιατί κάποιοι σφίγγονται πολύ. Αν χρωστάω 1.000€ και έχω μισθό 1.200€ είναι δύσκολα τα πράγματα μου περισσεύουν 200€. Αν το χρέος μου γίνει 1.100€ αλλά ο μισθός πάει στα 1.500€, τότε μου περισσεύουν 400€. Αυτό ενδιαφέρει. Δεν ενδιαφέρει το απόλυτο νούμερο, αλλά η αναλογία χρέους και εσόδων. Ούτε τα βασικά.

@13:50 - Δεν είμαστε η πιο ακριβή χώρα στα καύσιμα, είμαστε στις πιο ακριβές ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. Επί Σύριζα, επί Σαμαρά, επί Καραμανλή κτλ. Όταν ανεβαίναν τα καύσιμα λέγατε ότι φταίει ο Μητσοτάκης. Τώρα που έχουν πέσει και πέφτουν και άλλο κάνετε τις πάπιες. Αυτοί είστε. Στον ΦΠΑ το ίδιο. Δεν έχουμε τον πιο υψηλό ΦΠΑ, αλλά από τους πιο υψηλούς. Κροατία 25%, Δανία 25%, Ουγγαρία 27%, Σουηδία 25%, Ρουμανία 24%, Φινλανδία 24%. Και ο ΦΠΑ στην Ελλάδα είναι σε αυτούς τους συντελεστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Επί Σύριζα, επί Σαμαρά, επί Καραμανλή κτλ. Μόνο μπαρούφες από αριστερά και ναζί.

Πάμε πάλι.....ΔΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ το χρέος, αλλά η αναλογία χρέους προς ΑΕΠ. Το ΑΕΠ φούσκωσε λόγω πληθωρισμού, όπως και η "ανάπτυξη" άλλωστε. Για να το κάνω πιο Λιάνα, γιατί κάποιοι σφίγγονται. Εάν φτιάχνω μια πόρτα που κοστίζει 100 ευρώ και την πουλάω 120, έχω 20 ευρώ κέρδος. Εάν, λόγω πληθωρισμού, κοστίζει 150 ευρώ και την πουλήσω 180, έχω 30 ευρώ κέρδος. Είχα "ανάπτυξη"; Μια πόρτα έφτιαχνα και πούλαγα, μια έφτιαξα και πούλησα αλλά το ΑΕΠ φούσκωσε λόγω πληθωρισμού. Ούτε τα βασικά;

Τονίζουμε δε ότι το χρέος (ο αριθμητής του κλάσματος,) ΔΕΝ επηρεάζεται από τον πληθωρισμό όπως το ΑΕΠ (παρανομαστής). Και της 1ης δημοτικού τα γνωρίζουν αυτά Αλλά όταν έχεις μάθει να παπαγαλϊζεις ωσάν γκεμπελίσκος......

@16:33 - Προσπαθώ να γράψω ενώ γελάω με αυτά που γράφεις. Άρα με τα δικά σου μυαλά, όσες χώρες έχουν πληθωρισμό έχουν και ανάπτυξη!!! Διάβασε πάλι τι ΜΠΑΡΟΥΦΑ έγραψες και έλα πάλι με καινούρια ΜΠΑΡΟΥΦΑ. Καλό είναι κάποιος να σε ενημερώσει ότι ο πληθωρισμός επηρεάζει τα έσοδα, αλλά και τα έξοδα ενός κράτους. Τώρα που σου έδωσα αυτή την τεράστια πληροφορία, κάνε ένα όμορφο reset. Επίσης, προφανώς και γράφουμε για την αναλογία χρέους/ΑΕΠ. Μια ζωή αυτό μας απασχολεί και ποτέ το χρέος σαν απόλυτο νούμερο. Εκτός και είσαι αριστερό νούμερο, που τότε όλα επιτρέπονται/γίνονται.

Η ανάπτυξη φουσκώνει από τον πληθωρισμό!!! Τι έγραψε το άτομο. Γερμανία 2022: ανάπτυξη 1,9%, πληθωρισμός: 7,9%. Γερμανία 2015: ανάπτυξη 1,7%, πληθωρισμός 0,3%.

Απλά τα πράγματα. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι υποσχέθηκαν αυτό έκαναν. Ψηφιακό κράτος, μείωση φόρων σε συνδυασμό με ανάπτυξη, αύξηση μισθών, μείωση του χρέους, ισχυρά σύνορα, αποτρεπτική δύναμη, κτλ. Αν θέλετε και άλλη γνώμη, πηγαίνετε στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Να σας πουν οι ΙΔΙΟΙ οι εργαζόμενοι, όχι ο "Παύλος", πως βρήκαν δουλειά μετά από δέκα+ χρόνια. Πως πληρώθηκαν αυτά που τους όφειλαν. Πως εναντιώνονται στους συνδικαλιστές της αριστεράς, που με τα παιχνίδια που έπαιζαν στην πλάτη τους, ήταν μόνιμα στην ανεργία. Ήρθε η φιλελεύθερη κυβέρνηση και έχουν δουλειά πάλι!!!

Ναζί είσαι καί φαίνεσαι, μας φλομωσες στά ψεύτικα στοιχεία. Από το μυαλό σου τα βγάζεις;

Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας είναι στά κάγκελα εσχάτως μάλιστα, για απλήρωτα οφειλόμενα καί δώρα. Εσύ η" δεν ενημερώνεσαι η" κάνεις ψεύτικη προπαγάνδα.

Γράψε λοιπόν ότι "γκεμπελίζεις" όταν γράφεις "μείωσε το χρέος" αντί "μείωσε την αναλογία χρέους/ΑΕΠ, όπως ΣΩΣΤΑ παραδέχεσαι και άσε τα υπόλοιπα. Πουθενά δεν έγραψα ότι όσες χώρες έχουν πληθωρισμό έχουν και ανάπτυξη, μόνος σου το "κόλλησες", όπως και ένας προηγούμενος δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ για τον Κασιδιάρη αλλά και εκεί "του το κόλλησες". Αλλά, αυτός είσαι.....

Ξέρεις τι σημαίνει σε δις 0,2% ανάπτυξη στη Γερμανία; Στηρίζεται στα ίδια μεγέθη η Ελληνική και η Γερμανική οικονομία; Τι χ@ζ@μάρες θα γράψεις ακόμα ένας θεός ξέρει. Τουλάχιστο βγαίνει το "μεροκάματο", κάτι είναι κι αυτό, καμία "δουλειά" δεν είναι ντροπή.....

14 μέρες ακόμα.. και μετά, "άκρα του τάφου σιωπή" από ΣΥΡΙΖΑ μεριά... ή, θα ανακαλύψουν νοθεία! Ε ρε γέλια που θα πέσουν.

Observer, όνειρα εαρινής νυκτός. Τα πιστεύεις αυτά η προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου; Φάγατε δύο "σφαλιάρες" το 2015, τώρα έρχεται μία ακόμα. Ειδικά δικαστήρια για υποκλοπές καί Τέμπη. Θα βγεί πράμα......

@21:02 - Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον της ΓΣΕΕ και 2 (ΔΥΟ) εργαζομένων στα ναυπηγεία που διακίνησαν στο διαδίκτυο ένα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΨΕΜΑ. Τους περνάνε γενεές δεκατέσσερις. Διάβασε την ανακοίνωση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ για να καταλάβεις τι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ στην χώρα. Εσύ είσαι η προσωποποίηση της προπαγάνδας. Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν δουλειά μετά από 10+ χρόνια, θα πληρωθούν τα αναδρομικά για ΟΛΑ τα χρόνια, δώρα τα ΠΑΝΤΑ. Και πίνουν νερό στο όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Χα, χα, 150€ στους νέους τόν επόμενο χρόνο. Χαρτζιλίκι, όπως για τόν εμβολιασμό. "Σύγχρονα" πράγματα, τι μασκαραλικια είναι αυτά ρε;; 2023 έχουμε, γελάει το σύμπαν με τα καμώματα τού...ηγέτη!

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων Ναυπηγείων Ελευσίνας προς τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ. "... Αν ξανά "δυσφημείστε" τα ναυπηγεία μας, άμεσα ή έμμεσα, θα κινηθούμε νομικά εναντίον σας η όποιον εσείς θα έχετε εξουσιοδοτήσει. Επειδή η συγνώμη, η παραίτηση και η επανόρθωση είναι πράγματα που κάνουν οι Ηγέτες, οι μεγάλοι άντρες και οι έξυπνοι άνθρωποι, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σας τα ζητήσουμε γιατί τα ανθρωπάκια θα παραμείνουν ανθρωπάκια ότι τίτλο και αν φορέσουν...". Και μιλάει για προπαγάνδα το αρχιτρόλ.

Γράφει ο μπεκατσοκυνηγός-sniper "Το ΑΕΠ φούσκωσε λόγω πληθωρισμού, όπως και η "ανάπτυξη" άλλωστε". Μετά τρώει την τάπα και το γυρίζει ο ρίζος "Πουθενά δεν έγραψα ότι όσες χώρες έχουν πληθωρισμό έχουν και ανάπτυξη". Που να αναγνωρίσει ότι έγραψε μπαρούφα...Με την καμιανή που λένε και οι βλάχοι. Φουσκώνει ο πληθωρισμός την ανάπτυξη έγραψε ο τύπος!!! Και επιμένει. Και θέλει να κάνει και κουβέντα για τα οικονομικά. Ο πληθωρισμός φουσκώνει την ανάπτυξη!!! Για αυτό όλες οι κεντρικές τράπεζες θέλουν να ρίξουν τον πληθωρισμό στο 2-3%, άντε 4%. Γιατί θέλουν να ξεφουσκώσουν την ανάπτυξη...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω ανεξαρτήτως κόμματος που δεν φοβάται με τα όσα λέγονται για νέο νόμισμα; Ρε είστε με τα καλά σας; Σας φαινόμαστε για πειραματόζωα; Κύριες και κύριοι, αν κανένας από τους ψυχασθενείς υποψήφιους βουλευτας νυν και πρώην κάνουν κανενα τέτοιο αστείο πράξη , θα παραδώσω την ταυτότητα μου και θα φύγω από την χώρα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Αλέκος Παπαδόπουλος απέστειλε επιστολή προς Κ.Μητσοτάκη, Α.Τσίπρα και Ν.Ανδρουλάκη. Η πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας διαφέρει αρκετά με αυτή που παρουσιάζει η κυβέρνηση, μαζί με τα φίλια προσκείμενα προς αυτή ΜΜΕ.Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για πρωτογενές πλεόνασμα 273 εκατομμυρίων ευρώ το 2022 και τα επακόλουθα «πανηγύρια» του Μαξίμου, ο κ.Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι δημοσιονομικά στοιχεία μείζονος σημασίας, «προβλήθηκαν ανεπαρκώς ή αποσιωπήθηκαν παντελώς», σε μια προσπάθεια «εξωραϊσμού της δημοσιονομικής κατάστασης».

Μην ασχολείστε με τον ψυχωτικό του πληκτρολογίου και επίτιμο της συμμορίας των πέντε, τόσα χρόνια εδώ μέσα ποτέ δεν έγραψε κάτι άλλο από χυδαιότητες, ποτέ δεν έκανε τίποτε άλλο από το να εκτοξεύει λάσπες και μίσος!

22.33 Κοίτα μήπως και προσγειωθείς ανώμαλα γιουσουφάκι

Σε χαλάει που υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να σκέφτονται πέρα από τα χαρτάκια που σου δίνουν και παπαγαλίζεις. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η "πραγματική ζωή", σαν την "πραγματική οικονομία" ένα πράγμα. Υπάρχουμε κι εμείς. Αλήθεια, εσύ που "τα ξέρεις όλα", ξέρεις να μας πεις τι είναι το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, με τι έλλειμμα έκλεισε το '22 και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την "ανάπτυξη" ή δε σου έχουνε δώσει χαρτάκι γι' αυτό; Κάνε μια κρούση στα κεντρικά και έλα πες μας ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.