Why choose? Find it all in Kynouria (vid)

Why choose? Find it all in Kynouria (vid)

Ιούλιος 15, 2021 - 18:43
2 σχόλια

Η Κυνουρία αποτελεί έναν ανερχόμενο προορισμό για εναλλακτικό τουρισμό και υπαίθριες δραστηριότητες.

Η περιοχή της Κυνουρίας αποτελεί το παραθαλάσσιο τμήμα της της Αρκαδίας, αλλά επίσης συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα... και χρωματικά το πράσινο και το γαλάζιο. Ο συνδυασμός αυτός βάζει τέλος στο δίλημμα των επισκεπτών για το τι διακοπές θα επιλέξουν να κάνουν, καθώς στην Κυνουρία θα τα βρουν όλα.

Η Κυνουρία ακούγεται σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει μπει στους top προορισμούς για αναρρίχηση. Πέρα από την αναρρίχηση, στην περιοχή οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πεζοπορίες με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, ποδηλασία δρόμου και βουνού, θαλάσσια σπορ κ.ά. Εκτός, όμως, από τις υπαίθριες δραστηριότητες, ο επισκέπτης θα βρει παρθένες παραλίες, φρέσκο ψάρι, υποδειγματική φιλοξενία, πανέμορφα χωριά με μεγάλη ιστορία και πολλά αξιοθέατα.

Η εταιρία Internet Media Services (ΙΜS) δημιούργησε ένα βίντεο για την προβολή της Κυνουρίας με έμφαση στον εναλλακτικό τουρισμό και στις δραστηριότητες που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στην περιοχή. Το βίντεο προβάλλει τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας που προσφέρει η Κυνουρία, τις αμέτρητες επιλογές ανάμεσα σε εναλλακτικές δραστηριότητες διασκέδασης και άθλησης, αλλά και τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής.

Η Κυνουρία ενδείκνυται για κάθε τύπο διακοπών, καθώς διαθέτει μοναδική ομορφιά τοπίου και προσφέρει εικόνες γεμάτες χρώματα και γραφικότητα σε ιδιαίτερα σημεία που φωτογραφίζονται ασταμάτητα από όλους.

Το βίντεο που ακολουθεί, θα χρησιμοποιηθεί και σε εκθέσεις του εξωτερικού για την προβολή της περιοχής.

Απολαύστε τα πλάνα που έχει τραβήξει η ΙΜS, τα υπέροχα πλάνα που παραχωρήθηκαν από τον συνεργάτη της εταιρίας Nigel Copage, πλάνα από το Οινοποιείο Τσέλεπου, καθώς και πλάνα από αναρρίχηση από το βίντεο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την  «Α Χώρα Νάμου» για το Tyros triathlon. Το μοντάζ επιμελήθηκε ο συνεργάτης μας Paschal Halmingh. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους προέδρους των Συλλογών Ξενοδόχων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας κυρία Βίβιαν Μανωλέσου και κ. Ανέστη Βασιλειάδη,  για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους στην παραγωγή του βίντεο.

Video: 

Why choose? Find it in Kynouria


2 Σχόλια

Πέρα από τους προέδρους των ξενοδόχων κανένας δεν ενδιαφέρεται για το τουρισμό. Μόνο κάθε 4 χρόνια ξέρουν να ταζουν οι δήμαρχοι.

Οι Βιολογικοί Καθαρισμοί Άστρους και Λεωνιδίου τα έργα ύδρευσης τα Λιμάνια τα κτίρια τα μουσεία οι Αναπλάσεις τα festival δεν είναι τουρισμός ....έγιναν μόνα τους . Αμέσως η π@@@@@α!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.