Βρέθηκε το κτίριο που θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες της περιφέρειας στην Τρίπολη (vid)

Βρέθηκε το κτίριο που θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες της περιφέρειας στην Τρίπολη (vid)

Αύγουστος 03, 2020 - 20:09
11 σχόλια

Ομόφωνα ψηφίστηκαν στην πλειοψηφία τους τα θέματα που συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου  την Δευτέρα 3 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Τα έργα για την Αρκαδίας αφορούσαν μεταξύ άλλων τον δρόμο Άστρος - Λεωνίδιο,  τον καθαρισμό πρανών και ερεισμάτων του οδικού δικτύου της Αρκαδίας, τον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών, την βελτίωση της επαρχιακής οδού "Τρίπολη - Αγ. Σώστη - Ρίζες",  αλλά και της οδού προς τα Προσήλια και τα Βέρβενα, καθώς και την «Εγκατάσταση δικτύου άρδευσης στην περιοχή Κώμης Δήμου Τρίπολης» έργο για το οποίο μίλησε και ο κ. Γιαννακούρας, σημειώνοντας ότι χαίρεται γιατί ένα έργο που "έτρεξε" ως αντιπεριφερειάρχης υλοποιείται.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνεδρίασης, σε αυτή την συνεδρίαση εγκρίθηκαν έργα πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την Αρκαδία.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησε το σώμα ήταν η έγκριση έκθεσης της επιτροπής εξέτασης καταλληλότητας ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου ΠΕ Αρκαδίας.

Το μοναδικό κτίριο που έχει διατεθεί είναι το κτίριο ιδιοκτησίας της " Υδρόγειος Ασφαλιστική" στην οδό Ναυπλίου και η τιμή εκκίνησης για το μηνιαίο μίσθωμα θα ξεκινά από τις 15.800 ευρώ και θα ισχύσει για περίπου 5 χρόνια, έως ότου μπορέσουν οι υπηρεσίες της περιφέρειας να μεταφερθούν στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννακούρας είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί το στρατόπεδο της Τρίπολης για να πάνε οι υπηρεσίες της περιφέρειας εκεί.

Να αναφέρουμε ότι στο παραπάνω κτίριο θα μεταφερθούν πολλές υπηρεσίες της περιφέρειας, όπως το υγειονομικό, η ΔΑΟΚ, οι διοικητικές υπηρεσίες, η υπηρεσία της Πρόνοιας κ.α

Θα μεταφερθούμε σε ένα κτίριο που θα πληροί τις προϋποθέσεις προσβασιμότητας ατόμων με ειδικές ανάγκες και σύγχρονης λειτουργίας των υπηρεσιών μας, θα έχει αρκετές θέσεις στάθμευσης και για να αποφορτιστεί η Τρίπολη από την κυκλοφορική επιβάρυνση

Την Τετάρτη θα γίνει ο διαγωνισμός είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, σημειώνοντας ότι ίσως η επόμενη συνεδρίαση γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής


11 Σχόλια

Στα ελληνικά λέγεται επιλέχθηκε. Βρέθηκε θα έλεγε όποιος το έψαχνε ή έχει λάβει πασοκική παιδεία.

Αυτό κοστίζει ακριβότερα από ότι πληρωνουν τώρα!! Μας δουλευετε βρε Νίκα και Λαμπροπουλε μέσα στα μουτρα μας;; Νομίζετε!!!!!

Πανάκριβο και για να πας χρειάζεσαι απαραιτήτως αυτοκίνητο. Πιο φωτογραφική προκήρυξη δεν έχει βγει: «….πλησίον σταθμού ΚΤΕΛ, για να είναι προσβάσιμο σε πολίτες και υπαλλήλους των άλλων περιφερειακών ενοτήτων….», γι’αυτό και υπήρξε μόνο ένας ενδιαφερόμενος!!!!! Οι υπάλληλοι της Αρκαδίας που θα στεγαστούν, γιατί οι της περιφερειακής αρχής θα παραμείνουν στο Κέντρο, ας ταλαιπωρούνται και ας ξοδεύονται να πηγαινοέρχονται καθημερινά. Ποιος χρησιμοποιεί σήμερα το ΚΤΕΛ; Οι περισσότεροι μετακινούνται με δικά τους αυτοκίνητα. Ακόμη και στο ΚΤΕΛ να πας για να ταξιδέψεις, πηγαίνεις με το αυτοκίνητό σου

Ντροπή σας που ξοδεύετε το κράτος, ανακατεύετε, ταλαιπωρείτε και εμπαίζετε τον κόσμο με τα ψεύδη σας. Τρία χρόνια απόμειναν, ούτε πια.

Ντροπή σας ! Μας περνάτε για ηλίθιους ιθαγενείς ? Το μίσθωμα των 15500 ευρώ τον μήνα είναι η ιδανική επιτευκταία διαπραγμάτευση? Σε αυτά πρέπει να προσθέσετε και 8000 ευρώ τον μήνα για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας που παραμένουν στα κτίρια που νοικιάζονται. Άρα συνολικό τίμημα : 23500 ευρώ τον μήνα , δηλαδή παραπάνω από το συνολικά μηνιαία μισθώματα που είχε ο Τατούλης. Αρκάδες και Τριπολίτες , οι κύριοι Σκαντζός, Βλάσης και Λαμπρόπουλος είναι εχθροί της πόλης σας.

Με τόσο μίσθωμα θα πέρνατε δάνειο και θα το αποπληρώνατε φτιάχνοντας ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ εκεί ψηλά στους χώρους της τέως ΥΕΒ στα τέως σφαγεία......

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΊΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΌ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ Κ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΎΤΕ ΠΌΡΤΑ ΕΞΌΔΟΥ ΚΊΝΔΥΝΟΥ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΆΤΣΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΊΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΈΡΑ ΠΟΛΎ ΟΓΚΟΣ ( ΤΌΝΟΙ ) ΛΈΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΊ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΊΟΥ.

Καλά χειρότερο δεν μπορούσατε να βρείτε κρίμα μας απογοητευετε καθε μέρα και πιο πολύ.προσωπικα πιστεύω ακόμα στο κ. Νίκα αλλά οι γύρω του δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά. Πόσα να επιβλέψει μόνος του;

Ευτυχώς σωθήκαμε, ανέλαβε ο κος Καλαματιανός που τάχα γκρίνιαζε για τα λειτουργικά έξοδα του Καστρίτη προκατόχου του, και μόλις πέρασε ο χρόνος ξέφυγε τελείως !!!. Για κοιτάξτε δαπάνες καλύτερα ....και θα καταλάβετε και θα θυμηθείτε σενάρια Καλαμάτας σκουπιδοεργολάβων κλπ εις την νιοστή. Είδατε ο παππούς είχε όραμα 20.000 τον μήνα + επάνδρωση 1.000.000 ευρώ + μεταφορές + ρεύμα + αραλίκι υπαλλήλων + προμήθειες λειτουργίας μιλάμε jack pot !

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι η εργασίες μετατροπής του 11ου Συντάγματος θα κάνουν 5 χρόνια! Δηλαδή αν φτιάχναμε καινουργιο κτηριο θα χρειαζόμασταν πάνω από 50 χρόνια. Γιατί δε λέτε την αλήθεια ότι δεν θα πάτε ποτέ στο 11 αλλά θα πληρώνετε συνέχεια ιδιώτες?

Μετά από εννέα μήνες φαίνεται ξεκάθαρα ότι διοικητικά είστε πλήρως ανεπαρκείς. Το υφάκι και το κούνημα στο δάχτυλο έχετε μόνο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.