«Βουλιάζει» η ορεινή Αρκαδία από τους επισκέπτες

«Βουλιάζει» η ορεινή Αρκαδία από τους επισκέπτες

Δεκέμβριος 26, 2022 - 13:29
10 σχόλια

Ο ανοιξιάτικος καιρός ώθησε αρκετούς να επισκεφθούν τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας όπως Λαγκάδια, Βυτίνα, Στεμνίτσα, Δημητσάνα. Ειδικά σήμερα 26 Δεκεμβρίου 2022, οι επισκέπτες κάνουν ουρές σε καφετέριες και εστιατόρια της Γορτυνίας για να εξυπηρετηθούν. 

Ο ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς, όπου στα χωριά της Γορτυνίας η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μέσα στην μέρα, στους 14 βαθμούς κελσίου και το βράδυ θα πέφτει στους 0.


10 Σχόλια

Η οικονομική ευημερία των Ελλήνων σήμερα, αποδεικνύεται στην πράξη!!! Χρόνια Πολλά!!!

Αρκαδία περιγράφεται στους τουριστικούς οδηγους η Δημητσάνα Στεμνιτσα, Βυτίνα Λαγκαδια κλπ εκτος της πρωτεύουσας του Νομου,οπου δεν εχει να επιδειξει κατι μιας και 40 ρονια ολοι οι δημαρχοι ηταν κοντόφθαλμοι και δεν κοιτουσαν να επενδύσουν στο μελλον της Τριπολης,και στην προσελκύση κοσμου.Οποτε οπου Αρκαδια καταλαβαινουμε Γορτυνία.Καλες γιορτες.

Ρε Νικόλαε Το να πάνε μια εκδρομή για ένα καφέ αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο δεν σημαίνει ότι τα κονομησαν κιόλας οι γορτυνιοι. Ημερήσιες κάνουν όλοι για ένα καφέ το πολύ ένα φαγητό. Για ρωτά και τους ντόπιους που παρά τον κόσμο κλαίγονται

@16:51 δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως το πλήθος των ανθρώπων που δεν βγήκε για βόλτα στην Γορτυνία επειδή δεν έχει λεφτά. Πάντα θα υπάρχουν άτομα με "λεφτά" για βόλτες. Ο αριθμός τους δεν χρειάζεται να είναι συγκριτικά μεγάλος για να "βουλιάξει" η Γορτυνία. Και χίλιοι νοματέοι να πάνε από τα δέκα εκατομμύρια, πάλι κίνηση θα φαίνεται.

Άντε βρες μαντήλι να κλάψεις ρε κακομοίρη! Αν κυκλοφορούσες θα ήξερες να ξεχωρίσεις πότε ευημερεί ο κόσμος και πότε όχι. Δεν κλαίγονται όλοι σαν και του λόγου σου...

Ποια ευημερία ρε μάστορα;; Μάλλον δεν έχεις ξεμυτισει καθόλου από το καβούκι σου να δεις το επίπεδο ζωής έξω. Είμαστε κάτω του μετρίου σε όλα τα επίπεδα, φτώχεια, ανέχεια, μιζέρια. Αλλά αν δεν έχεις δεί δεν μπορείς να διακρίνεις. Εδώ μόνο ένα 10%τα φέρνει βόλτα άνετα. Το υπόλοιπο 90 είναι στριμωγμένο.

Ευημερία λέει ο άλλος! Που την είδες ρε φίλε; Δουλεύεις πουθενά; Ζεις από τη δουλειά σου; Απόφοιτος ΑΕΙ (Μηχανικός), δουλεύω ηλιο με ήλιο 7ημερο και παιρνω 700 €. Που την είδες την ευημερία;

Εννοείται ότι υπάρχει ευημερία. Απληρωτοι λογαριασμοί, απλήρωτα τα ενοίκια, απλήρωτα τα κοινόχρηστα απλήρωτη η ΔΕΗ και κατά τα λοιπά selfie, f/b, instagram, βόλτες, νυχούδες και καλά κρατεί το παραμύθι. Όμως όλα έχουν ένα τέλος!

Και τα καινούργια αυτοκίνητα με ένα χιλιάρικο προκαταβολή και εξόφληση στην τράπεζα σε πέντε χρόνια. Μιλάμε πολλή ευημερία.....

10:14 Ξέχασες ρε φίλε να πεις ότι τρωμε και ανπνέουμε χωρις να σου ζητήσουμε την αδεια; Γινε σαφέστερος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.