Βασίλης Αθανασιάδης: Προτεραιότητά μου η σύμπραξη όλων φορέων και η ενίσχυση των επιχειρήσεων (vid)

Βασίλης Αθανασιάδης: Προτεραιότητά μου η σύμπραξη όλων φορέων και η ενίσχυση των επιχειρήσεων (vid)

Οκτώβριος 04, 2023 - 18:00
12 σχόλια

Για την απόφασή του να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά μίλησε ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης, σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr.

Ο κ. Αθανασιάδης πρόεδρος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας θέτει υποψηφιότητα στο εξαιρετικό, όπως δήλωσε, ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.

Το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ''Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά'', είναι ένα από τα καλύτερα ψηφοδέλτια που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία τριάντα χρόνια, έχει γνώση, εμπειρία, φρέσκες ιδέες

Προτεραιότητα του κ. Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα, είναι η σύμπραξη όλων φορέων, «αφού έτσι μπορούν να γίνουν δράσεις και πράγματα στον δήμο».

Αφήγημα και παρωχημένη χαρακτήρισε ο κ. Αθανασιάδης την άποψη ότι δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος σε διάφορες θέσεις παράλληλα, αφού έχει αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος ότι και ο Σύλλογος Καφεστιατόρων και το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δήμος Τρίπολης με σύμπραξη έκαναν επιτυχημένες δράσεις μαζί.

Η επισκεψημότητα δεν μπορεί να είναι ένας τίτλος μόδας, πρέπει να γίνει πράξη, αλλιώς οι επιχειρήσεις δεν θα πορευτούν καλά. Οι επιχειρήσεις εστίασης, βοηθούν τον τοπική οικονομία, δίνουν θέσεις εργασίας

«Ο επιχειρηματίας είναι άνθρωπος της πράξης, δεν μπορούμε να μιλάμε με θεωρίες. Πρέπει ο δήμος να ενισχύσει και τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις. Έχουμε ανεκμετάλλευτη την ιστορία του τόπου μας και δεν έχει γίνει τίποτα, έχουμε καθυστερήσει, χάθηκε η ευκαιρία των 200 χρόνων από την Απελευθέρωση»

Ως πολύτεκνος πατέρας ο κ. Αθανασιάδης, μίλησε για το δημογραφικό και για τα ανησυχητικά στοιχεία που παρουσιάζουν οι δείκτες. Η παράταξή μας αν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Το σχέδιο του Γ. Σμυρνιώτη περιλαμβάνει την οικονομική ενίσχυση εφάπαξ των πολύτεκνων οικογενειών, με τη γέννηση του τέταρτου τέκνου και στόχος είναι να απαλλαγούν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες από τα δημοτικά τέλη.

Ο Γ. Σμυρνιώτης έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός, έχει δηλώσει ότι θα κάνει το σχέδιο πόλεως, ότι θα κάνει κλειστό προπονητικό κέντρο, ότι θα αλλάξει τον ηλεκτροφωτισμό σε κεντρικές οδούς. Είναι τεχνοκράτης

«Με τιμά ήδη η συμμετοχή μου στην παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη. Έχω μια διαδρομή, θα την κρίνουν οι πολίτες, αν κάποιοι είναι ευχαριστημένοι μπορούν να με στηρίξουν. Δεν διατείνομαι ότι δεν κάνω λάθη, αλλά προσπαθώ, αγωνίζομαι και παλεύω και αυτό είναι μια στάση ζωής. Ακόμα και την περίοδο του κορωνοϊού η οικογένειά μου επένδυσε, βλέποντας ως ευκαιρία τη νεκρή αυτή περίοδο με τα περιοριστικά μέτρα»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη με τον Αθανασιάδη Βασίλη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο


12 Σχόλια

Απλός κατανοητός και αποτελεσματικός μεγάλε. Καλή επιτυχια!

Κύριε Αθανασιάδη καλή επιτυχία. Επειδή σε βλέπω να βγαίνεις και μ αρέσει πως μιλάς να κοιταξεις να μη μείνεις μόνο στα λόγια και γίνεις σαν κάτι άλλους που ξεχνάνε από που ξεκίνησαν.

Άλλος ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο ψηφοδέλτιο του Σμυρνιώτη. Όλη η πόλη τον γνωρίζει και τον αναγνωρίζει. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στην διοίκηση του Δήμου.

Φίλε Βασίλη που το είδες το καλύτερο ψηφοδέλτιο των 30 τελρυταίων ετών; Ο κόσμος έχει μνήμη...

Φίλε μου σε χαίρομαι Καλή επιτυχία σε σένα και τη παράταξη

2:46 εσεις δεν καταλαβαίνετε από θερμοκρασίες γιατί 4 χρόνια δουλεύετε στο aircodition με γραβάτα και σε σταθερή θερμοκρασία με τα μαχαιροπιρουνα στο χέρι. Και το Σαββατοκύριακο που φεύγετε για σπιτι ανοιχτό το αφήνετε το aircodition γιατι πληρώνουν άλλοι και για να ξαναβρείτε δροσιά

15.18 ρε παλικαρ ,μιλαμε για ικανοτητες και δημοτικες εκλογες ,δε μιλαμε για βαρος εδω για να ειναι ο καλυτερος με διαφορα ,μη τα μπερδευεις

@12:03 Θα σε βόλευε το ενδεχόμενο αυτό, αλλά δεν... ούτε κατά προσέγγιση...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.