Βασιλειάδης: Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω

Βασιλειάδης: Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω

Μάρτιος 12, 2018 - 00:46
10 σχόλια

Με αφορμή τις εικόνες ντροπής που είδε όλη η Ευρώπη στην Τούμπα ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε τα εξής:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».


10 Σχόλια

Αναψε ένα ΣΕΚΑΠ, ρούφα λίγη Σουρωτή και φύγε από το μπαλκόνι του Μακεδονία Παλλάς γιατί το κουντοπούτινο είναι μαρτυριάρικο

Δίκαιο πρωτάθλημα με κουμπούρια; Εδώ ακούγεται ότι ο Αλέξης θα διακόψει το πρωτάθλημα, τι να πούμε; Σε εκλογές έκανε το ΟΧΙ = ΝΑΙ τι να πούμε; Τι άλλο πρέπει να γίνει σε αυτό το "δίκαιο" πρωτάθλημα που ο Αλέξης μάλλον το έταξε στον Ιβάν; Πάντως πολύ "δίκαιο" όπως λέει και ο κ.κ. υπουργός...........ρε δεν πάτε να κάνετε θαλάσσιο μπάνιο Μαρτιάτικα που είναι τα πιο κρύα νερά;Εκεί- εκεί στον Θερμαϊκό!

κ. υφυπουργέ αν έμπαινε ο κ.Αλαφούζος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από όσα έχετε κάνει στην Πανάθα τι θα μας έλεγες σήμερα; Εδώ βγάλατε και απόφαση στις τρείς την νύχτα. Σου παραθέτουμε:Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ και μυρσίνη συ δοξαστική μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μου! Έτσι που την καταντήσατε................

Δεν πιστεύω να φέρετε ΜΝΗΜΟΝΙΑ στο ποδόσφαιρο, Μνημόνια που θα τα σκίζατε αν ερχόσαστε στην εξουσία........ακόμα περιμένουμε να τα σκίσετε αφού είσαστε στην εξουσία......., κάνατε την Ελλάδα φτωχότερη και τους Έλληνες ακόμη πιο φτωχούς.

Φίλε μου καλέ. Εαν πράγματι ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν 40 χρόνια τώρα. Και στησίματα βλέπε Κόκκαλης και οπλοφορίες βλέπε Βαρδινογιάννης.

Η διακοπή πρωταθλήματος προβλέπεται από το νόμο, έτσι δεν είναι; Ε αν η εισβολή παράγοντα με όπλο σε αγωνιστικό χώρο δεν συνιστά λόγο διακοπής του πρωταθλήματος, τότε τι το συνιστά; Θέλουμε να είμαστε πολιτισμένοι και Ευρωπαίοι ή γίδια μεσοανατολίτες;

Όταν στην Ριζούπολη κρινόταν ένα πρωτάθλημα αλλά και η συνέχιση μιας κατάστασης, τότε παρά τα αίσχη που έγιναν, ούτε διακοπή, ούτε τιμωρία επεβλήθη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.