Βάλια Μαυραϊδοπούλου: Η παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ενώνει τους πολίτες για το κοινό καλό (vid)

Βάλια Μαυραϊδοπούλου: Η παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ενώνει τους πολίτες για το κοινό καλό (vid)

Οκτώβριος 01, 2023 - 09:19
9 σχόλια

Είναι μια νέα γυναίκα, ενεργή πολίτης και με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά της Τρίπολης. Είναι φυσικοθεραπεύτρια και αγαπάει πολύ τη δουλειά της. Έχει απόψεις και τις εκφράζει πάντα με ειλικρίνεια, είτε αρέσουν είτε όχι. Ο λόφος για την κυρία Βάλια Μαυραϊδοπούλου, η οποία είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Τρίπολη - Ενωμένοι, Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Συναντήσαμε την κυρία Μαυραϊδοπούλου στο Πάρκο Φιλοδένδρων για να μας μιλήσει για την υποψηφιότητά της, τους στόχους του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχει, τον προεκλογικό αγώνα αλλά και το πώς η ίδια και οι συνυποψήφιοί της οραματίζονται το μέλλον του Δήμου Τρίπολης. 

«Το πάρκο στο οποίο βρισκόμαστε, είναι για μένα από τα πιο ωραία σημεία της πόλης που θα μπορούσε, και λόγω της πλατείας Άρεως, να αναδειχθεί ακόμα πιο πολύ και να έχει πιο πολύ κόσμο από την πόλη μας. Είναι ένας ήσυχος, ωραίος χώρος για τα παιδιά, είναι προσεγμένο. Έχει σημασία να αναδεικνύουμε τα μέρη αυτά, να τα ομορφαίνουμε και αξιοποιούμε».

Την ρωτήσαμε για την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη, που έχει ανανεωθεί με πολλούς νέους ανθρώπους και για το πώς κύλησε ο προεκλογικός αγώνας. Για τη Βάλια Μαυραϊδοπούλου είναι αξιέπαινο που ο Γιάννης Σμυρνιώτης ένωσε τόσους πολλούς ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους. Μας είπε:

«Είμαι χαρούμενη που συμμετέχω στην παράταξη ''Τρίπολη - Ενωμένοι, Μπροστά'', με μπροστάρη τον Γιάννη Σμυρνιώτη. Το λέω και το πιστεύω, ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι από τους πιο καλούς αυτοδιοικητικούς, είναι πολύ καλός γνώστης της αυτοδιοίκησης και ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι ευγενής, σεμνός, και ειλικρινά το πιστεύω ότι είναι αξιέπαινο να ενώσεις τόσους ανθρώπους από τόσους διαφορετικούς χώρους.

Είναι υπέροχο νέοι άνθρωποι να έρχονται εκείνοι σε σένα, αυτό δεν το συναντάς πολύ εύκολα. Ειδικά στα τοπικά δρώμενα, παλαιότερα υπήρχαν πολλές παρατάξεις, ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός, υπήρχαν πράγματα που χώρζαν τους ανθρώπους. Αυτό που κατάφερε ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι δύσκολο.

«Εντάξει, οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας, αυτό λέμε, και θα περιμέναμε να είναι άκρως δημοκρατικός ο αγώνας αυτός. Πολλοί υποψήφιοι το έχουν σεβαστεί αυτό, οι πιο νέοι, και πραγματικά το ζήτημα είναι να πάμε μπροστά, είτε εκλεγούμε ως υποψήφιοι είτε όχι. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πολώσει το κλίμα, και δεν καταλαβαίνω γιατί. Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη να εκλεγούν; Να κάνουν καλό στην πόλη μόνο αυτοί;»

Την ρωτήσαμε αν θα υπάρχει καλή συνεργασία μετά τις εκλογές:

«Ο Γιάννης Σμυρνιώτης έχει δείξει όλη την καλή διάθεση για συνεργασία. Για την παράταξη του Κ. Τζιούμη, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεργαστούν για το καλό του τόπου».

Η Βάλια Μαυραϊδοπούλου συμμετέχει σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους και είναι πάντα παρούσα στις εκδηλώσεις πολιτισμού. Τι θεωρεί η ίδια ότι πρέπει να αλλάξει; 

«Αυτό που λέω, και το λέω και δημόσια, αυτό που πρέπει να αλλάξει, είναι να υπάρχει ένας προσανατολισμός γενικός, μια ολιστική προσέγγιση. Δεν μπορείς να δεις μεμονωμένα έναν ασθενή, να επικεντρωθείς σε ένα σημείο του σώματός του. Έτσι ολόκληρη θα δεις και την πόλη».

Υπάρχουν προτάσεις για όλα, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ψηφιοποίηση, για κυκλοφοριακή μελέτη, για τα πάρκινγκ, όπου μπορούν να γίνουν πολύ απλά πράγματα, αλλά πρέπει να τα δούμε όλα μαζικά, ομαδικά, ολιστικά.

«Δηλαδή, το τι πρέπει αν αλλάξει στην πόλη. Για ποιο λόγο θέλουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα; Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του, δεν ακυρώνουμε το έργο κανενός και δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Ο Γ. Σμυρνιώτης μού έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένος να δουλέψει την πόλη ολιστικά, έχει ιδέες, και το πρόγραμμά μας δεν το διαμόρφωσε ένας ή μια ομάδα, το πρόγραμμά μας έχει συζητηθεί, έχουμε κάνει διαβουλεύσεις όλοι μαζί. Το πρωτεύον η ενεργή συμμετοχή του πολίτη στον Δήμο, σήμερα έχουμε και όλα τα τεχνολογικά μέσα για να συμμετέχουν οι πολίτες. Είναι κάτι που δεν έχω ακούσει πολλούς να το λένε».

Την επόμενη Παρασκευή στις 20:30 η κυρία Μαυραϊδοπούλου θα βρίσκεται με τους συνυποψηφίους της στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη και προσκαλεί όλους τους πολίτες να τον ακούσουν.

Καθώς είμαστε λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές, η Βάλια Μαυραϊδοπούλου στέλνει το μήνυμά της στους δημότες:

«Θέλω να υπάρχει συμμετοχή, θέλω ο κόσμος να δώσει την ευκαιρία στον Γιάννη Σμυρνιώτη και στην παράταξή μας να αναδείξει τον Δήμο μας και να τον πάει μπροστά. Είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλες δυνατότητες, ο καθένας από εμάς στον τομέα του έχει διακριθεί. Θέλουμε ο κόσμος να μας δώσει την ευκαιρία να συμβάλλουμε στο καλό του τόπου». 

Θέλω να απευθυνθώ στους νέους ανθρώπους, που ψηφίζουν για πρώτη φορά. Κάποιοι μπορεί να τους υποτιμούν, αλλά αυτές οι εκλογές έχουν ξεχωριστή σημασία, γιατί το μέλλον είναι δικό τους. Τους καλώ, λοιπόν, να ενημερωθούν, να δουν τι τους εκφράζει και τι θέλουν για την πόλη τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Βάλια Μαυραιδοπούλου


9 Σχόλια

Το πάθημα δεν σου έγινε μάθημα, όπως και στον αρχηγό σου. Συνεχίζετε να έχετε τη μύτη ψηλά και να αγνοείτε επιδεικτικά και προκλητικά την ετυμηγορία του κόσμου (δις). Να σου θυμίσω γιατί εσύ μάλλον το ξεχνάς (είναι η λεγόμενη "επιλεκτική" μνήμη) ότι τα ίδια γύριζες έλεγες για τον τωρινό αρχηγό σου και σε προηγούμενες εκλογές (ιδίως συο β΄γύρο), με την ίδια αλαζονία, με το ίδιο θράσος και με την ίδια υπερφίαλη σιγουριά. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι. Να μην το ξαναλέω. Ξεκαβαλάτε λοιπόν εκεί στο Σμυρνιωτέικο γιατί θα προσγειωθείτε ανώμαλα και με μεγάλο κρότο

Εάν της κάνετε μια συνέντευξη την ημέρα θα βγει ο Τζιούμης Σίγουρα

Ποιούς ενώνει Βάλια μου που είστε ότι πιο διχαστικό έχει περάσει από τη ΝΔ και την Τρίπολη!

Βρε καλό μου παιδί νέος άνθρωπος είναι κρίμα. Λοιπόν θα σου πω κάτι υπέχουν σοβαρά προβλήματα σε τούτο τον τόπο. Δεν είναι μόνο για να στολίζουμε. Φτάνει στολίσαμε αρκετά.Έχει έρθει η ώρα για έργα. Τύπου παιδικούς σταθμούς, σχολεία , κέντρα υγείας, μεταφορές κτλ. Ο Σμυρνιώτης και ο Τζιουμης μας έδειξαν τόσα χρόνια γιατί είναι και μέχρι που φτάνουν. Αυτό είναι καλό αλλά φτάνει τώρα είναι ώρα για σοβαρά πράγματα. Ένα πρόγραμμα που θα εξασφαλίζει τα βασικά για τον λαό. Ο Δήμος μπορεί να κάνει και κάποια τέτοια πράγματα. Τα στοιχειώδη για τον άνθρωπο.

Ρε ακόμα να χωνέψετε ότι χάσατε τη ΝΟΔΕ ? Κουραστικό είναι αυτό φτάνει

γελαμε που γελαμε ,ξερεις εσυ , διαβαζεις και τα σχολια απο κατω που επιβεβαιωνουν ολα αυτα και ξαναγελαμε περισσοτερο

Καλά όλα αυτά που λέει, φαίνεται ότι έχει μάθει το φυλλάδιο του Σμυρνιώτη από έξω, αλλά όλη την ώρα για την πόλη ακούμε. Για το Φάλανθο που είναι υποψήφια θα μας πει τίποτα ή δεν ενδιαφέρεται καθόλου?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.