Β. Γιαννακούρας: Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας είναι η δύναμή μου - Συνεχίζουμε μαζί

Β. Γιαννακούρας: Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας είναι η δύναμή μου - Συνεχίζουμε μαζί

Οκτώβριος 13, 2023 - 10:45
4 σχόλια

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους 8.500 συμπατριώτισσες/ες μου Αρκάδες, που για μία ακόμα φορά, όπως και το 2019, με επέλεξαν πρώτο σε σταυρούς από κάθε παράταξη Περιφερειακό Σύμβουλο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας ευχαριστώ φίλες και φίλοι μου, για τη διαχρονική σας αγάπη και εμπιστοσύνη που είναι αντίδωρο στη δική μου αγάπη και εκτίμηση για εσάς.

Δείξατε και αυτή τη φορά πως αναγνωρίζετε και εκτιμάτε το έργο και την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας.

Άλλωστε για αυτό λέω πάντα πως ΕΣΕΙΣ είστε η μοναδική μου δύναμη και δεν στηρίζομαι σε συστήματα και «δεκανίκια».

Σας καλώ και αυτήν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να συμμετάσχετε στην εκλογική αναμέτρηση για να μας δώσετε τη δύναμη να πετύχουμε τη μεγάλη αλλαγή για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο.

Σας ευχαριστώ και πάλι από βάθους καρδιάς!

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας με την «Νέα Πελοπόννησο»


4 Σχόλια

Συγχαρητήρια. Οι συμπατριώτες σου τίμησαν πράγματι την προσφορά σου και το έργο που έκανες αλλά και άφησες στους άλλους που δυστυχώς δεν προχώρησαν ουσιαστικά τίποτα. Ανίκανοι οι αντικαταστάτες σου και για αυτό πρέπει να επανέλθεις.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΦΙΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΙ.

Παρτους φαλάγγι μην σταματας πουθενα. Στο τέλος θα μεινουν μονοι τους και θα κανουν την ουρα της ΝΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.