Τζιούμης: Ποιος αποφασίζει για την τοποθέτηση των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στην Τρίπολη;

Τζιούμης: Ποιος αποφασίζει για την τοποθέτηση των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στην Τρίπολη;

Ιούνιος 20, 2017 - 12:39
7 σχόλια

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κάποιος τις αλλαγές που κάνει ο ΟΤΕ στα «κουτιά» του, ή αλλιώς ΚΑΦΑΟ, σε μια προσπάθεια να εκσυγχρονίσει τις γραμμές και τις επικοινωνίες, κατ’ επέκταση, στην πόλη μας. Ωστόσο, στην Τρίπολη υπάρχουν αντιδράσεις από τους κατοίκους σε διάφορες γειτονιές, ως προς τον τόπο που κάθε φορά έχει επιλεγεί για να τοποθετηθούν τα «κουτιά» των γραμμών.

Αυτό το ζήτημα έφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο κ. Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο», αφού, όπως είπε, αρκετοί κάτοικοι διαμαρτύρονται επειδή η τοποθέτηση των «κουτιών» πολλές φορές γίνεται σε ακατάλληλο σημείο που εμποδίζει την κυκλοφορία και κλείνει τα πεζοδρόμια, όπως στην οδό Ταξιαρχών.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Τρίπολης απάντησε ότι «η διαδικασία που προτάθηκε από τον ΟΤΕ και ακολουθήθηκε, εγκρίθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου». «Προφανώς, σε κάποια σημεία δεν ήταν οι καλύτερες επιλογές, αλλά διορθώθηκαν κάποιες θέσεις», είπε ο κ. Βόσνος.

Δεν αποφασίζει ο  ΟΤΕ πού θα βάλει τι και τι θα κάνει. Επομένως, κύριε Βόσνε, επειδή την Παρασκευή έγιναν αυτά που λέω, πρέπει να δοθεί λύση

υπογράμμισε, τέλος, ο κ. Τζιούμης.

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Είσαι απελπιστικά ηλίθιος. Αύριο δηλ ο ΟΤΕ θα βάλει πάνω στην πλατεία ο Δήμος δεν θα πει τίποτα βρε ασχετε;

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΟΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΦΑΟ; ΤΟΣΟ ΣΑΝΟ ΠΙΑ ΤΡΩΤΕ

παιδια να γραφετε καλυτερα ωστε να καταλαβαινουμε ποιος βριζει ποιον ,αφου λογω ανωνυμιας εχετε αναγαγει το βρισιμο σε επιστημη στα σχολια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε ρε κωστακη το σανό σου? ποιος σε συμβουλεύει βρε παιδι μου να τον συμβουλευόμαστε και εμείς! Τόσο άσχετος...

Μισό λεπτό. Τα παλιά κουτιά ήταν πάνω στα πεζοδρόμια και αυτά. Τα καινούρια κουτιά μπαίνουν σε απόσταση το πολύ 10 μέτρα. Ποιο συνταρακτικό πρόβλημα μπορεί να έχει δημιουργηθεί;;; Με τα καινούρια ΚΑΦΑΟ φτάνει η οπτική ίνα σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι μας και όλη η πόλη θα έχει 50άρι VDSL. Είναι σπουδαία αναβάθμιση για τις τηλεπικοινωνίας της πόλης μας και καθόμαστε και τσακωνόμαστε επειδή θα μετακινηθούν τα κουτιά; Είναι δυνατόν;

Εγώ από όσο έχω δει ,χωρίς να έχω γυρίσει και όλη την πόλη, γίνεται αντικατασταση των καφαο, όχι μετακίνηση, απλά μένει σκαμμενο το πεζοδρόμιο και πεσμένο το κουτί για καμμια βδομάδα.Αυτό τον μάρανε τον Τζιουμη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.