Τζιούμης: Η περιοχή μας μπαίνει στον τουριστικό χάρτη της χώρας κι αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε τα επόμενα χρόνια

Τζιούμης: Η περιοχή μας μπαίνει στον τουριστικό χάρτη της χώρας κι αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε τα επόμενα χρόνια

Φεβρουάριος 29, 2024 - 13:28
11 σχόλια

Το Φεστιβάλ του Πανός θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη, από την 1η ως την 11η Μαρτίου 2024.

Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (1/3/2024) στις 6.00 το απόγευμα στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο.

Για το λόγο αυτό, σήμερα δόθηκε μία κοινή συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Μαζί του ήταν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος της Χορωδίας Τρίπολης κ. Γιάννης Σάσσαλος.

Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε: «Φέτος πραγματοποιείται ένα από τα κορυφαία και μεγαλύτερα Φεστιβάλ Χορωδιακής μουσικής που έχουν συμβεί ποτέ στη χώρα. Συμμετέχουν περίπου 45 Χορωδίες από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες θα έρθουν στην πόλη μας, ενώ έχουν προγραμματιστεί και παράλληλες δράσεις.

Όλα αυτά σηματοδοτούν την Τρίπολη ως Πρωτεύουσα πολιτιστικών γεγονότων της χώρας μας για το εν λόγω διάστημα.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια σημαντική ανάσα για την τοπική οικονομία, ενώ οι επισκέπτες μας θα είναι οι καλύτεροι διαφημιστές της περιοχής μας.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική δράση εξωστρέφειας που μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.

Το πολιτιστικό περιεχόμενο είναι σπουδαίο και αξίζουν συγχαρητήρια στην Χορωδία Τρίπολης.

Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και επιθυμούμε αυτό το Φεστιβάλ να καθιερωθεί, αφού παράλληλα και οι άνθρωποι της Χορωδίας Τρίπολης φιλοδοξούν από την επόμενη χρονιά να μετεξελιχθεί σε διεθνές.

Σταδιακά, η περιοχή μας μπαίνει στον τουριστικό χάρτη της χώρας κι αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε τα επόμενα χρόνια.

Η βοήθεια του δήμου Τρίπολης είναι δεδομένη για τις ημέρες των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υποστήριξη αυτού του Φεστιβάλ».

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Πόσοι επισκέπτες θα έρθουν για να δουν χορωδίες; μόνο όσοι συμμετέχουν θα έρθουν. Άντε και μερικοί ντόπιοι να πάνε για να δουν. Αφήστε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και κάντε σοβαρή δουλειά

Οταν τελειώσεις το κολυμβητήριο πρόσθεσε μια πτυσσόμενη πλατφόρμα να το μετατρέπεις και σε μέγαρο μουσικής.

Γιατί λες ψεματάκια ατιμούλικο; Η περιοχή μας δεν μπαίνει τώρα στον χάρτη του τουρισμού. Η Τρίπολη μπήκε στον τουριστικό χάρτη από το 2019 μόλις ανέλαβες εσύ δήμαρχος. Βγήκες δήμαρχος και έρχονται από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να καμαρώσουν την ομορφάδα και την εξυπνάδα σου. Και μεις είμαστε τόσο περήφανοι που σε έχουμε δήμαρχο!

Έτσι Δήμαρχε απ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!!! Θα ξεφτιλιστούμε πανελλαδικώς δηλαδή! Θα έρθουν να δουν το μπάχαλο που επικρατεί στην πόλη! Διαλυμένοι δρόμοι, λακούβες, κλειστοί κεντρικοί οδοι, παρατημένες πλατείες μισοτελειωμένες! Θα έρθουν να δουν την κατάντια της πόλης για να μην ξαναπατήσουν ποτε!

13:32 Και αυτοί που θα στελεχώνουν τις χορωδίες που θα έρθουν, λίγοι είναι ρε κουτορνίθι; Δεν θα μείνουν χρήματα στην πόλη;

Η πόλη και κυρίως η κεντρική πλατεία είναι όνειδος. Δεν σε ενδιαφέρει τίποτε μάλλον και δεν ιδρώνει το αφτί σου, αλλά οφείλεις ως απλός δημότης, ως γιατρός, ως σοβαρός άνθρωπος τέλος πάντων, να τραβήξεις τα αφτιά όσων ευθύνονται για το άθλιο εργοτάξιο με τις φονικές παγίδες, τις μπετόβεργες, ανύπαρκτες διελεύσεις, αυτοσχέδιες ράμπες σκοτώστρες, μηδενικά μέτρα προστασίας κ ασφαλείας. Κινδυνευουμε όλοι καθημερινά. Αν δεν είναι δική σου δουλειά το τι συμβαίνει στο κέντρο της πόλης τότε τίνος είναι; Γιατί τέτοια αναισθησία; Μισείς τους δημότες και θέλεις να μας τιμωρήσεις; Ίχνος φιλότιμου ρε Κώστα

Καλά τα λέει ο 14.57 όλα στο κέντρο χάλια και δύο ξενοδοχεία κλειστά άσε τα κλειστά καταστήματα, μην τα ρίχνουμε όλα στην κυβέρνηση.

Τουριστικό χάρτη εννοείτε που περνάνε απ' έξω, βλέπουν την Τρίπολη, αναρωτιούνται αν κοτζαμαν Τριπολιτσά είναι όλη και όλη δέκα δρόμοι και προχωράνε για να δούνε ένα πραγματικά όμορφο μέρος προς τα νότια;

Πληροφορίες λένε ότι όλα τα τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας, της βόρειας Ελλάδας και του Λονδίνου έχουν κάνει χαμό για να κλείσουν εισιτήρια για την εκδήλωση!!! Μετά θα πάνε στη κεντρική πλατεία να την θαυμάσουν και μετέπειτα στο κολυμβητήριο!! Τρεχάτε χωριανοίιιιιι!!!!

Να έρθουν να δουν πως μποιυγελωνονται οι πεζοί από τους οδηγούς όταν βρέχει, θα το ονομάζουμε ανθρώπινο ενυδρείο το ιβεντ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.