Τζανής: Είμαι ταγμένος στη σωστή λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου – Απαντήσεις για το ακτινολογικό (vid)

Τζανής: Είμαι ταγμένος στη σωστή λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου – Απαντήσεις για το ακτινολογικό (vid)

Μάρτιος 21, 2023 - 14:28
3 σχόλια

Θέλοντας να δώσει κάποιες απαντήσεις για τα όσα ακούγονται από ανευθυνο-υπεύθυνους, όπως ο ίδιος είπε, μίλησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιος Τζανής, με αφορμή και την ανακοίνωση παράτασης της θητείας του.

Ο κ. Τζανής αναφέρθηκε στα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει να επιδείξει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, τα οποία κυρίως οφείλονται στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, που έδωσαν και την ψυχή τους για να μπορέσει όχι μόνο να σταθεί σε αυτή την δύσκολη περίοδο με την υγειονομική κρίση, αλλά μπόρεσε και να αναπτυχθεί.

Οι ανώτεροι οργανισμοί από εμάς, μας αξιολόγησαν και είναι τιμή μου που με πρότειναν και πάλι ως διοικητή του νοσοκομείου

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ακτινολογικό τμήμα, για τις ελλείψεις προσωπικού και φυσικά για την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου , (δείτε ΕΔΩ)ο κ. Τζανής είπε ότι πολλά από όσα έχουν ακουστεί περί προβλήματος του ακτινολογικού είναι αλήθεια.

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές προσπάθειες εμείς και έχει ανταποκριθεί η 6η ΥΠΕ και ιδιαιτέρως ο κ. Καρβέλης για το ζήτημα του ακτινολογικού. Μία από αυτές ήταν η προκήρυξη θέσεων στο ακτινολογικό με κάποια κίνητρα για τους γιατρούς, όπως αυτή η όγδοη προκήρυξη που έγινε για διευθυντή και επιμελητή Α. Επίσης, μπορούμε και λειτουργούμε αρκετά καλά αφού ήδη έχουν μετακινηθεί τρεις γιατροί από άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας.

Πάντα γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ενίσχυση του προσωπικού και φυσικά στο ακτινολογικό που είναι ένα νευραλγικό τμήμα, είπε ο κ. Τζανής.

Για τα όσα ειπωθήκαν από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλη Ψυχογυιό, για το ότι δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή τους για το ακτινολογικό ο κ. Τζανής είπε χαρακτηριστικά:

Είναι ψέμα αυτό. Ο κ. Καρβέλης και η κυρία Λάγαρη έχουν επικοινωνήσει με τον Ιατρικό Σύλλογο, αλλά εμένα όσα χρόνια είμαι εδώ δεν έχουν έρθει να ρωτήσουν αν χρειαζόμαστε βοήθεια και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό. Για να σε κατηγορήσει ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει για λόγους χαρακτήρα. Ενδεχομένως να θίγονται και συμφέροντα. Άμα λειτουργήσει καλά το ακτινολογικό τμήμα κάποιοι θίγονται. Εγώ είμαι ταγμένος για να μπορέσει να λειτουργήσει όσο πιο σωστά μπορεί αυτό το νοσοκομείο

Κλείνοντας ο κ. Τζανής ανέφερε ότι έχει δύο πυλώνες που ακολουθεί ως διοικητής για την καλή λειτουργία και την αναβάθμιση του νοσοκομείου. Ο ένας όπως είπε  είναι η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και ο άλλος ο εξορθολογισμός του.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αν. Τζανή


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.