Τσουχτερό κρύο και ασθενής χιονόπτωση το Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη - Πού θα χιονίσει στην Αρκαδία

Τσουχτερό κρύο και ασθενής χιονόπτωση το Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη - Πού θα χιονίσει στην Αρκαδία

Ιανουάριος 15, 2021 - 10:16
6 σχόλια

Τσουχτερό θα είναι το κρύο στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο. Η υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου προβλέπει ότι η θερμοκρασία για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα κυμανθεί μεταξύ 1 - 5 βαθμών Κελσίου με αίσθηση -2 βαθμών Κελσίου και για την Κυριακή μεταξύ -2 έως 2 βαθμών Κελσίου, με αίσθηση -7.

Το Σάββατο προβλέπεται χιονόνερο και ασθενής χιονόπτωση μέσα στην πόλη, όπως και την Κυριακή πολύ νωρίς το πρωί.

Επίσης χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στη Μεγαλόπολη, μεταξύ 0 και 3 βαθμών Κελσίου, ενώ στην πόλη αναμένεται βροχόπτωση.

Στα ορεινά Λαγκάδια αναμένεται χιονόπτωση το Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -2.

Στο Λεωνίδιο η θερμοκρασία το Σάββατο θα «σκαρφαλώσει» στους 9 βαθμούς Κελσίου, και θα βρέξει, αλλά την Κυριακή η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -2.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αμα λεει το meteo ασθενεις χιονοπτωση σημαινει οτι θα ριξει πολυ πραγμα! Και μειον 3 απο τη θερμοκρασια που λεει..

ε μα, γράφει κάτι κάποιος, ο,τιδήποτε, κι ο άλλος εκεί... μην χάσει ευκαιρία να την πει στον άλλο και να βρίσει...

11:24 Μέσα έπεσες τελικά, μετεωρολόγε της φάπας. Και συ, αλλά και ο αρραβωνιαστικός σου ο αστραπόγιαννος ο 22:34 που θίχτηκε για το σχόλιο που απευθυνόταν σε σένα. Α, που είσαι; Η "ασθενής" χιονόπτωση και οι "ασθενείς" χιονοπτώσεις. Διαφορετικά βγάζει μάτια και τυφλώνει τον κοσμάκη. ΟΚ, λεβεντάκο μου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.