Τσίφτσης: Η επιτυχία οφείλεται στα αποδυτήρια μας

Τσίφτσης: Η επιτυχία οφείλεται στα αποδυτήρια μας

Μάρτιος 07, 2021 - 19:08
0 σχόλια

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Τσίφτσης, μίλησε για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην κάμερα των καναλιών του novasports και απέδωσε την πολύ καλή πορεία των ομάδας του στην εξαιρετική χημεία που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων.

Αναλυτικά

"Κανένας δεν θέλει να χάσει. Προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να βελτιωνόμαστε, να κοιτάμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα ώστε να βελτιωθούμε στον επόμενο. Σήμερα θεωρώ ότι δεν απειληθήκαμε αρκετά και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή. 

Έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία στα αποδυτήρια. Δεν το λέω απλά για να το πω, αλλά όλοι είμαστε σαν οικογένεια και εκεί οφείλεται η εξαιρετική πορεία μας. Δουλεύουμε, αλλά έχουμε και πολύ καλά αποδυτήρια.

Το ότι τόσο εγώ όσο και ο Χριστόπουλος προερχόμαστε από την ακαδημία είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για την ομάδα. Για εμάς γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε ένα τέτοιο επίπεδο. Είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω πως μέρα με τη μέρα να βγάλουμε όλα τα παιδιά αυτό που μπορούμε". 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.