Τρομερός Κώτσιρας στον τελικό και ο «ήρωας» της πράσινης κούπας

Τρομερός Κώτσιρας στον τελικό και ο «ήρωας» της πράσινης κούπας

Μάιος 22, 2022 - 10:20
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κώτσιρας πανηγύρισε με τον  Παναθηναϊκό τον πρώτο τίτλο της επαγγελτικής του καριέρας με τους πράσινους να φτάνουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μεγαλοπολίτης άσος στον πρώτο του τελικό πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση όντας για πολλούς ο κορυφαίους του γηπέδου ανεξάρτητα αν ο άτυπος τίτλος του MVP του αγώνα πήγε στον μοναδικό σκόρερ του τελικού Αιτόρ .

Στην εκπομπή της cosmote tv αμέσως μετά το φινάλε του τελικού και τις απονομές τόσο η δημοσιογραφική ομάδα όσο και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζιώλης έπλεξαν το εγκώμιο του Γιάννη τονίζοντας πως αυτός ήταν ο καλύτερος του γηπέδου με αφορμή την συνολική του εμφάνιση.

Απροσπέλαστος αμυντικά, με σωστά ανεβάσματα, με σιγυριά στις κινήσεις και τις αποφάσεις του, με καλές τοποθετήσεις και αυτός ο οποίος έβγαλε την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στον αγώνα κρατώντας η ομάδα του τοπ προβάδισμα.

Τρομερή εμφάνιση από τον Γιάννη Κώτσιρα που με το σπαθί του έχει καπαρώσει την θέση του βασικού στο δεξιό άκρο της άμυνας του τριφυλλιού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να του δίνει ρόλο και να τον θεωρεί πολύτιμο κομμάτι του ρόστερ.

Ο Γιάννης Κώτσιρας στην πρώτη του χρονιά με τον Παναθηναϊκό μέτρησε 27 συμμετοχές κάνοντας ένα μυθικό φίνις στην σεζόν με πολύ καλά παιχνίδια με την ομάδα του να επιστρέφει στην Ευρώπη αλλά και στους τίτλους μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Τόσο ο Γιάννης Κώτσιρας όσο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης έγραψαν την δική τους ιστορία το βράδυ του Σαββάτου της 21ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ καθώς έγιναν οι δύο πρώτοι Αρκάδες που κατακτούν το Κύπελλο Ελλάδος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.