Τροχαίο με τραυματισμό κούριερ στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Τροχαίο με τραυματισμό κούριερ στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Αύγουστος 22, 2017 - 11:29
3 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε’ και Κύπρου στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 22 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Αυτοκίνητο που ερχόταν από την οδό Κύπρου και δεν είχε STOP δεν σταμάτησε και συγκρούστηκε με μηχανάκι που ερχόταν από τη Γρηγορίου Ε’ και είχε προτεραιότητα, καθώς βρισκόταν στα δεξιά.

Το μηχανάκι έπεσε πάνω στην πίσω δεξιά πόρτα του αυτοκινήτου και ο αναβάτης του τραυματίστηκε.

Αμέσως στο σημείο συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος και άνδρες της Αστυνομίας κατέφθασαν, ενώ πολύ γρήγορα έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό κούριερ και τον μετέφερε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τροχαίο με τραυματισμό κούριερ στο κέντρο της Τρίπολης


3 Σχόλια

Ταχυμεταφορείς μην τρέχετε, Ι.Χ.ήδες προσέξτε τα παιδιά που εργάζονται και μας φέρνουν διάφορα πράγματα, γρήγορα! Η ζωή δεν είναι παιγνίδι. Προστατεύστε την ζωή την δική σας και την ζωή των άλλων. Έλεος πια! Δεν υπάρχει ημέρα χωρίς ατύχημα...........

Δυστυχώς η διασταύρωση αυτή είναι πολύ επικίνδυνη καθώς ο οδηγός που ερχεται απο πλ. Αγ, Βασιλείου (κινείται δηλαδή στην οδό Κύπρου) μολις φθασει στη διασταύρωση δεν έχει καλή ορατότητα καθώς σχεδόν πάντα είναι παρκαρισμένα απο 1 εως 3 αυτοκίνητα μπροστά στο καφεκοπτείο!!!!!!!! Πώς λοιπόν ο οδηγός που μπορεί και να σταμάτησε να ελέγξει τη διασταύρωση και λόγω κακής ορατότητας να δει το μηχανακι!!!!???? Να τα λέμε και αυτά!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.