Τρίπολη: Τι ώρα ξεκινά η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Τρίπολη: Τι ώρα ξεκινά η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Οκτώβριος 27, 2021 - 21:00
0 σχόλια

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

07.00

Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών με μέριμνα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

 10.30

Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον   Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Ευσταθία Καγιούλη, Διευθύντρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

11.15

Συγκέντρωση των Επισήμων και του λαού της πόλης στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών του Έθνους και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

11.45

Παρέλαση με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, των Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελληνίδων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων με τις σημαίες και τα λάβαρά τους, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων κ.α.

Χώρος της Παρέλασης ορίζεται η οδός Εθνικής Αντίστασης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.