Τρίπολη: Ταλαιπωρία για τους πολίτες τα rapid tests

Τρίπολη: Ταλαιπωρία για τους πολίτες τα rapid tests

Φεβρουάριος 14, 2022 - 10:59
1 σχόλια

Πάνω από 30 παιδιά με τους κηδεμόνες τους είχαν σχηματίσει ουρά νωρίς το πρωί έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνουν rapid test.

Ίσως οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη κρούσματος στο σχολείο τους ή ίσως θέλησαν να κάνουν προληπτικά ένα rapid test προτού προσέλθουν στην αίθουσά τους.

Ήταν περίπου 08:00 το πρωί και η ουρά, όλο και μεγάλωνε, αφού το Νοσοκομείο ήταν το μοναδικό μέρος που οι μαθητές θα μπορούσαν να υποβληθούν σε δειγματοληπτική έλεγχο για την ανίχνευση του κορωνοϊού, μιας και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην πλατεία Αγίου Βασιλείου αρχίζει να δέχεται άτομα για εξέταση από τις 09:00 το πρωί.

Το δεύτερο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, όπως είχε ανακοινώσει η περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Νίκας, που θα λειτουργούσε συνεπικουρικά στην κεντρική πλατεία για την αποφυγή του συνωστισμού, δεν είχε ακόμα ξεκινήσει την λειτουργία του για σήμερα και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών, ποτέ δεν εγκαταστάθηκε εκεί. Ίσως θα ήταν πιο εξυπηρετικό ένα κλιμάκιο, τις καθημερινές να ξεκινά από τις 08:00 στην πλατεία, έτσι ώστε τα παιδιά να μην χρειάζεται να πηγαίνουν στο Νοσοκομείο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.