Τρίπολη: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 29χρονος φερόμενος ως εμπρηστής

Τρίπολη: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 29χρονος φερόμενος ως εμπρηστής

Αύγουστος 07, 2023 - 23:50
15 σχόλια

Στην σύλληψη ενός 29χρονου άνδρα πιθανότατα από την Αρκαδία έχουν προβεί οι αρχές για την υπόθεση εμπρησμού. 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο 29χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και το 2021 είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές με παρόμοιες κατηγορίες. 

Ο άνδρας το προηγούμενο διάστημα είχε εμφανίσει επεισόδια και έπρεπε να εξεταστεί από ψυχίατρο. 

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση εμπρησμού φέρεται να είναι υπεύθυνος για την πρόκληση πυρκαγιάς κοντά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο το απόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου. 

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (7.8.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 29χρονος ημεδαπός, για εμπρησμό σε δασική έκταση.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Άμα έχει ψυχολογικά και είναι επικίνδυνος να τον δει ψυχίατρος κ να μπει σε κάνα αιγινητειο με εισαγγελική! Ως εδώ με τις δήθεν δικαιολογίες για όλους τους τάχα αδύναμους αλλά κατά τα άλλα εγκληματίες! Το δις εξαμαρτείν να τιμωρείται! Ναι δη παραδειγματικως!!

Μην τους ακούτε. Πάνε να το κουκουλωσουν! Ανεμογεννητριες ήθελε να βάλει ο άνθρωπος! Αφού τον πιάσανε με μία στην πλάτη!!!

Άλλο ψυχολογικά άλλο ψυχιατρικά μην τα μπλέκουμε... Ψυχολογικά έχει λίγο πολύ ο κάθε μέσος άνθρωπος σήμερα. Τι μ αυτό πρέπει να μας βάλει φοκο να μας κάψει όλους κ όλα καλά;;;

Ναι και ευτυχώς δηλαδή που χθες που φυσαγε πολύ περισσότερο ήταν καλύτερα το παιδί με τα ψυχολογικά του και δεν καήκαμε ζωντανοί... Και όλως τυχαίως επέλεξε τη σημερινή μέρα να βγάλει τα ψυχολογικά του που εφ ενός έπεσε κάπως ο αέρας αφ ετέρου είχαμε άλλα 57 μέτωπα σ όλη τη χώρα (πάλι όλως τυχαίως)... Ρε πάτε να μας δουλέψετε στη μούρη μας ομαδικώς;;

00:00 Γελάσαμε!!!! Πολύ έξυπνο το σχόλιό σου. Δείχνει, ότι ζεις στον μικροκοσμό σου και εκτός πραγματικότητας!

00:00 φίλε χωρίς πλάκα ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σου. Έλεος με την καραμέλα ανεμογεννήτριες. Γι'αυτό η πόλη έχει καταντήσει έτσι με τέτοια μυαλά που έχει;; Όλα σας φταίνε σε μερικούς. Έχω φύγει χρόνια και σώθηκα. Φίλε 00:00 φύγε από Τρίπολη δεν βάζουν μυαλό εδώ ποτέ

αφού είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για παρόμοιες ενέργειες, γιατί δεν τον είχαν κλείσει στο ψυχιατρείο ?

Καλημερα και ευτυχως εσβησε η φωτια. Ενα σχολιο που αρκετοι θα χουν σκεφτει. Θελουν να μας πουν οτι ο ψυχολογικα ασταθης πηδαγε το βουνο, στις δυσβατες περιοχες που μπηκαν οι φωτιες και εβαλε φωτια σε 3 διαφορετικα σημεια με εκρηξεις να ακουγονται? 2 γνωστοι αυτο δηλωσαν. Τετοια ικανοτητα ο ψυχολογικα ασταθης? Ευτυχως ο χειριστης του ελικοπτερου μεγας Μαγκας, εδωσε ρεσιταλ!!

Ποια ψυχολογικά προβλήματα και μπούρδες. Έστι λέει ο κάθε κακεντρεχής και προσπαθεί να βλάψει τον γείτονα και την υπόλοιπη κοινωνία. Ο τρόπος είναι ένας. Εξοντωτικό πρόστιμο σε όλους ανεξαιρέτως. Είτε επίδοξους επενδυτές.....είτε ανώμαλους γιατί περί αυτών πρόκειται.....και αλλαγή του νόμου περί πρόθεσης πρόκλησης από πρόθεση να μετατραπεί σε κακούργημα και όχι πλημμελημα όπως ισχύει.

Η ευθύνη να αποδώσει σε αυτούς που τον έχουν έξω Γιατί αυτοί οι κύριοι χρειάζεται να ελέγχουν επιτέλους Αλλά συχνά παρατηρούμε να μεσολαβούν οι γνωστοί μας για να ξεγλιστραμε

@09:22 Πληροφορίες λένε από κάτι γνωστούς που άκουγαν τις εκρήξεις και είναι γνώστες της κατάστασης ότι ο συγκεκριμένος εθεαθει να πηδάει από κορφή σε κορφή με την ανεμογεννήτρια στην πλάτη έτσι κατέληξαν οι τσεοι και πήγαν και τον μάζεψαν!

Οι χειριστές των 4ελικοπτέρων και των 4 αεροπλάνων ηταν απίστευτοι. Το 741 Erikson ήταν το τελευταίο που έφυγε από το μέτωπο, ήταν απίστευτες οι ικανότητες του πληρώματος!!! Τους ευχαριστούμε όλους, και τα πεζοπόρα επίσης. Τώρα, για τον ψυχακια που έβαλε τη φωτιά, αν φυσικά αυτό ισχύει, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τον πετάξουν μεσα στη φωτιά και μετά να επικαλεστουν ψυχολογικά προβλήματα.

00:39 ποιο blog διαβάζεις είπαμε; Το blog η γη είναι επίπεδη ή ότι τις πυραμίδες τις έφτιαξαν εξωγήινοι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.