Τρίπολη: Μάχη να μην περάσει η πυρκαγιά τον Άγιο Θόδωρα (pics,vid)

Τρίπολη: Μάχη να μην περάσει η πυρκαγιά τον Άγιο Θόδωρα (pics,vid)

Αύγουστος 07, 2023 - 20:29
5 σχόλια

Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να είναι το μέτωπο της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει από το απόγευμα σε δασική έκταση στον Άγιο Βλάση.

Από τον Άγιο Θόδωρα επιβλέπουν την επιχείρηση ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Γιώργος Οικονομόπουλος. Όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Οικονομόπουλος τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι το μέτωπο τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Υπάρχει όμως μια αισιοδοξία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης ανέφερε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από δύο σημεία, ακούγονται πολλά θα τα διερευνήσει η Πυροσβεστική. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μην περάσει η πυρκαγιά τον Άγιο Θόδωρα και φαίνεται ότι τα πράγματα είναι καλύτερα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φωτιά στον Άγιο Βλάση στην Τρίπολη


5 Σχόλια

Χρειαζόμαστε ένα νόμο που να απαγορεύει την πώλη καμμένης γης και την αδειοδότηση της για ανέγερση ανεμογεννητριών.. τότε οι εμπρησμοί θα περιοριστούν. Επίσης, πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε όλοι το μέρος μας ξεκινώντας από τον καθαρισμό σε εκείνο το χωραφακι που έχουμε ξεχασμένο στο χωριό; Δυστυχώς πρέπει να μας χτυπάει ο κίνδυνος την πόρτα για να κινητοποιηθουμε κάθε φορά... Κρίμα... Καλή δύναμη σε όσους αγωνίζονται με φιλότιμο απέναντι στο πύρινο θηρί.. Για τους υπόλοιπους, θα ευχηθώ να βγουν από τον λήθαργο της βόλεψης που έχουν πέσει...

αν το χωραφάκι σου εχει φυτρωσει αγρια βλαστηση στο πήρε η δασικη.. αν παρελπιδα το γλειτωσες για να το καθαρισεις θελεις αδεια απο το δασαρχειο.. ξαναλεω, για το δικο σου χωράφι ... οι νομοι υπάρχουν , και δεν ειχε κανενας διαθεση να βαλει ανεμογεννητριες στον αγιο βλασση... μηπως χρειαζομαστε ενα νομο που να μη τιμωρει την εγκατάλειψη ζώου αυστηρότερα απο οτι τον εμπρησμο?

Ποιος καθαρισμός καλέ? Να ήταν αυτό... Τα γκαζοδεντρα φταίνε όπως πέρσι. Έχουμε κακή μνήμη... Περιμένουν να περάσει ο καιρός για να "φυτέψουν" τις ανεμογεννήτριες. Στα περσινά καμμένα τι έχει μπει άραγε

@20:56 η νομοθεσία αυτή υπάρχει χρόνια τώρα. Μορφώσου πρώτα πριν σχολιάσεις.

Έλλη εκτός από τους ψυχακιδες σαν εσάς που είναι οι εμπρηστές, οι περισσότερες φωτιές μπαίνουν γιατί εσείς χρησιμοποιείτε ενέργεια χωρίς λόγο, αγοράζετε όλο και πιο πολλά αγαθά και γενικά δεν κάνετε τίποτα για την προστασία του περιβάλλοντος. Μία καραμέλα έχετε. Για όλα τα δεινά φταίνε οι ανεμογεννητριες. Σας αρέσουν τα ορυκτά καύσιμα. Αυτή είναι η οικολογία σας. Αφήστε τα blog και τις ψευτοεπαναστασεις. Όχι για σας αλλά για τα παιδιά σας. Εσείς είστε τελειωμένη υπόθεση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.