Τρίπολη: Το φωτιστικό που «τρύπωσε» σε στέγαστρο επιχείρησης (pics)

Τρίπολη: Το φωτιστικό που «τρύπωσε» σε στέγαστρο επιχείρησης (pics)

Δεκέμβριος 06, 2021 - 11:27
13 σχόλια

Προχωρούν οι εργασίες του Open Mall στην Τρίπολη. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση στην οδό Κύπρου, έχει ολοκληρωθεί η πεζοδρόμηση, έχουν τοποθετηθεί δέντρα και τα φωτιστικά, όπως προβλέπετε στην μελέτη.

Ένα από τα παράξενα που οι αναγνώστες μας εντόπισαν και το οποίο είναι κάπως ανορθόδοξο, είναι ένα φωτιστικό σώμα που περνά μέσα από υπόστεγο επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η εικόνα θα αλλάξει σύντομα, αφού η επιχείρηση άμεσα θα απομακρύνει το πρόσθετο κομμάτι στο υπόστεγο και θα «ελευθερώσει» το καταπιεσμένο φωτιστικό που έχει τοποθετηθεί εκεί.

Έπρεπε να περάσει το φωτιστικό, για να συνδεθεί με τα υπόλοιπα και να προχωρήσει το έργο χωρίς καμία καθυστέρηση. Η επιχείρηση έχει δεσμευτεί ότι άμεσα θα διευκολύνει την ορθή ολοκλήρωση του έργου και το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Εμείς που μένουμε στο κέντρο τα αυτοκίνητα θα τα πουλήσουμε μην στεναχωριέσαι δήμαρχε .

Να πάτε λίγο παρακάτω να δείξετε και το φρεάτιο που βρέθηκε κάτω από το πεζοδρόμιο. Βέβαια, καμία έκπληξη... μάθαμε δυο χρόνια τώρα. Αυτός είναι δυστυχώς ο τρόπος να κάνει τα έργα του ο «Κώστας Τζιούμης δύναμη». Από αστοχία σε αποτυχία και από αναβολή σε "ανεπανόρθωτες" ακυρώσεις...

Να ρωτήσω κάτι, οι κάτοικοι της περιοχής που βάζουν τα αυτοκίνητα τους πλέον;

ΠΡΟΧΨΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ

Τι μου θυμίζουν τα φωτιστικά;;;... γυαλισμένα φαίνονται, φυτρώνουν και σε τσίγκους... αααα θυμήθηκα εκεί που γράφει ο άλλος τους ψήφους!! Τα τέτοια... πως τα είπε!! του τέτοιου. Πωωωωω και πήγε στη ΔΗΕ. Ρε τι λεεεεετεεεε!! Φιλάκια αγορίνα

Δεν μεγαλώσαμε όλοι με ΠΑΣΟΚ για να έχουμε σπίτι πόσο μάλλον γκαράζ . Το να έχουμε έσοδα από μαγαζί που πριν ήταν γκαράζ το παραβλέπω . Αλλά μην τους ζηλεύεις γιατί βγάζεις χολή .

13.56 όσα έργα έχει κάνει ο Τζιούμης σε δύο χρόνια δεν έκαναν οι προηγούμενοι σε δέκα. Τώρα για αστοχίες για κάνε μία βόλτα στην Κέννεντυ και ΙΒ εκεί να δεις αστοχίες. Αστο φιλαράκι μην το ψάχνεις

Προτείνω στο arcadiaportal να κάνει ένα εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ σε όλα τα νέα φωτιστικά που τοποθετούνται στο openmall. Πρόκειται για το νέο σκάνδαλο του Κώστας-Τζιούμης-Κακοτεχνία. Τα περισσότερα φωτιστικά ακουμπούν επάνω στις όμορες ιδιοκτησίες. Στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών και στα νόμιμα στέγαστρα των μαγαζιών. Σχεδόν όλα. Ποιος επέλεξε τα φωτιστικά; Γιατί δεν είναι παραδοσιακά φανάρια, αλλά πανύψηλα σώματα κάκιστης αισθητικής, που φτάνουν στο ύψος του 1ου ορόφου; Να σταματήσει η εργολαβία. Να σταματήσετε να πετάτε τα λεφτά μας σε αίσχη. Αρκετά κ. δήμαρχε. Φτάνει πια η κακοτεχνία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.