Τρίπολη: Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Άρεως (pics,vid)

Τρίπολη: Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Άρεως (pics,vid)

Δεκέμβριος 17, 2021 - 21:00
1 σχόλια

Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν ολοταχώς και η διάθεσή μας αλλάζει. Τα λαμπιόνια στους δρόμους και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούγονται παντού στην πόλη μας βάζουν στο κλίμα των εορτών.

Ο δήμος Τρίπολης εμπλουτίζοντας τον στολισμό και το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά του, ετοίμασε το «Χωριό των Χριστουγέννων» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 19:00 έγινε η έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, στην πλατεία Άρεως.

Το παγοδρόμιο και το καρουζέλ με τα αλογάκια είναι δωρεάν για τους πολίτες, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν εισητήριο.

Το ωράριο λειτουργίας του παγοδρομίου και του καρουζέλ είναι από 11:00 με 14:00 και 18:00:20:00 και τηρούνται αυστηρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό που επιβάλει η κείμενη νομοθεσία.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες να συμμετέχουν στις δράσεις που ο δήμος έχει ετοιμάσει και να δίνουν το «παρών» στις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από αύριο. (δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ»

Τέλος η κυρία Καρούντζου έκανε έκκληση στους συμπολίτες μας να μην προκαλούν φθορές στον χριστουγεννιάτικο στολισμό και κυρίως στο πάρκο στο τρενάκι.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην πλατεία Άρεως


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι ανοιχτό το λουνα παρκ σήμερα; θεοκλειστα είναι! Οι πόρτες παντως ειναι ανοιχτές

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.