Τριάντα τρεις προσλήψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Τριάντα τρεις προσλήψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Δεκέμβριος 30, 2016 - 08:40
4 σχόλια

O Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα τριών (33) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»  που εδρεύει στην Τρίπολη του Ν. Αρκαδίας.

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

100

Γ.Π.Ν.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

ΤΡΙΠΟΛΗ

ΥΕ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΤΡΙΩΝ

** Από την ημερομηνία   υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2018

31

101

Γ.Π.Ν.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

ΤΡΙΠΟΛΗ

ΥΕ

 ΕΡΓΑΤΩΝ –ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

** Από την ημερομηνία   υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της  31-12-2018

2

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Παναρκαδικο Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τ.Κ 22 131 Τρίπολη Ν. Αρκαδίας, απευθύνοντάς την, στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Σπηλιωτοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2713601743).

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ


4 Σχόλια

και 33 απολησεις καθως θα απολεισουν το παλιο προσωπικο, και δεν το λεω ετσι στο ασχετο καθως ενα στενο οικογεννειακο προσωπο δουλευει εκει και με το τελος του μηνα θα δικτει

Όταν λες απολύσεις? Πρόκειται για προσωπικό του νοσοκομείου ή κάποιας από τις εταιρείες που είχαν κάνει σύμβαση με το νοσοκομείο για να παρέχουν υπηρεσίες καθαριότητας και οι οποίες συμβάσεις λήγουν?

Μία το μήνα θα έρχεται η Κούνεβα μέχρι να γίνει απόσβεση του ελέους

Αφού μετέταξαν τις πρώην καθαρίστριες και τραπεζοκόμες σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, τώρα θα προσλάβουν άλλες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.