Τρεις φίλοι από την Τρίπολη σας προσκαλούν μαζί τους σε μια αξέχαστη βόλτα στην φύση (vid)

Τρεις φίλοι από την Τρίπολη σας προσκαλούν μαζί τους σε μια αξέχαστη βόλτα στην φύση (vid)

Ιούνιος 04, 2022 - 13:00
1 σχόλια

Τρία νέα παιδιά από την Τρίπολη ο Ζαφείρης, ο Κώστας και ο Σάκης μοιράζονται την αγάπη τους για τη φύση και το βίντεο - μοντάζ. Μας ταξιδεύουν μέσα από τα πλάνα τους στις εξορμήσεις τους στη φύση τόσο στην Αρκαδία όσο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

Πάμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τα δικά τους λόγια και το βίντεό τους.

Ας το απολαύσουμε!

Οι τρεις φίλοι αναφέρουν:

«Είμαστε τρεις φίλοι από την Τρίπολη ο Ζαφείρης ο Κώστας και ο Σάκης. Για την ακρίβεια η καταγωγή μας είναι από το Βαλτεσίνικο την Αλωνίσταινα και την Σιλίμνα αντίστοιχα.

»Εδώ και 13 χρόνια έχουμε μία δυνατή φιλιά , Οικογένεια θα λέγαμε! Τα τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε ότι η φιλία μας γίνεται ακόμη πιο δυνατή μέσα από το κοινό μας ενδιαφέρον, τις βόλτες στη φύση. Σε αυτές ανακαλύπτουμε νέα μέρη, αποκτάμε νέες εμπειρίες και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλο όταν αφιερώνουμε λίγο χρόνο εκεί έξω μαγειρεύοντας στην ηρεμία της φύσης.

»Εγώ προσωπικά είμαι ο Ζαφείρης και με αυτό το βίντεο αποφάσισα να δείξω όλο αυτό που προανέφερα μέσα από την αγάπη μου για τη φύση και το video - μοντάζ ! Είναι μία από τις βόλτες μας στην οποία αποφάσισα να πάρω και εσάς μαζί. Μία βόλτα με όμορφα μέρη να επισκεφθείς και με ένα μικρό αφιέρωμα στα γεγονότα. Ελπίζω να σας αρέσει!».

Video: 

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ | cinematic VLOG


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στα παιδιά που προβάλλουν τις ομορφιές της πατρίδας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.