Τραγική εικόνα και γκέλα για την Εθνική

Τραγική εικόνα και γκέλα για την Εθνική

Μάρτιος 31, 2021 - 23:56
3 σχόλια

Η Εθνική Ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Γεωργίας στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 76΄ με αυτογκόλ του Κακαμπάτζε και η Γεωργία ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με ωραία ενέργεια και συρτό σουτ του Κβαρατσκέλια.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42΄ Μαυρίας), Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (87΄ Σιώπης), Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας (71΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Γιακουμάκης), Τζόλης (46΄ Λημνιός).

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσχια, Τζιορμπελίτζε, Αμπουρτζάνια (74΄ Γκβίλια), Κανκάβα, Λομπζανίτζε (84΄ Τζιγκαούρι), Κιτεϊχσβίλι (84΄ Κβεκβεσκίρι), Κβαρατσκέλια, Ζιβζιβάτζε (63΄ Κβιλιτάια).

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Εχουμε φτασει σε σημειο η γεωργια να μας κανει πλακα στην εδρα μας και ο προπονητης να παιρνει χαρτακι απο τους μανατζαρεους για το ποιος θα παιξει

Αν έπαιζε δεξί Μπακ ο Κώτσιρας δεν θα είχαμε φάει τέτοιο γκολ... και θα είχαμε και αρκετές καλές σέντρες από δεξιά. Χθες ούτε στα 2 μέτρα δεν μπορούσαν να βγάλουν.. Κρίμα ρε Γιάννη που δεν σε καλεί στην εθνική.

Βρε-βρε τι σου κάνει η εξυγίανση ..... κατεδαφίσεις στο όνομα της ,αρκεί να μην παίζουν έτοιμοι παίκτες από άλλες ομάδες πλην Θεσσαλονίκης.........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.