Τον Γιάννη Τύρπο ανακοίνωσε ο Ηρακλής Βερβένων

Τον Γιάννη Τύρπο ανακοίνωσε ο Ηρακλής Βερβένων

Αύγουστος 09, 2023 - 15:02
14 σχόλια

Την απόκτηση του Γιάννη Τύρπου γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Ηρακλής Βερβένων κάνοντας έτσι μεταγραφικό σεφτέ με ένα έμπειρο και γεμάτο παραστάσεις από τα Αθηναϊκά γήπεδα κεντρικό μέσο.

Αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τύρπο για την σεζόν 2023-24!

Ο Γιάννης αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έρχεται στα μέρη μας με πλούσιο βιογραφικό και με πολλές παραστάσεις από τις Εθνικής κατηγορίες και τα γήπεδα της Αθήνας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Α.Ο Χαϊδαρίου, ΠΑΟ Ρουφ , Φωστήρα, Ασπρόπυργο, Μανδραϊκό , Ήφαιστο Περιστερίου, ΑΟ Νέα Ιωνία, Πανελευσινιακό Σαρωνικό και Κύπρος Κορυδαλλού.

Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι!

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Τι παικταρα φέρατε ρε προεδράρα και κοουτσάρα!?!! Μεγάλος κόφτης ο Γιάννης ακόμη και σε αυτή την ηλικία ήταν πρωταγωνιστής στο Χαϊδάρι και τον Ασπρόπυργο

Θεωρώ πω δεν έχουν περασει τέτοιοι παίχτες στην γούβα..καλοστεριωτος να είσαι τυρπο!μπράβο στη διοίκηση και στον κοουτς τρομερός παίχτης!

Λοιπόν.... για πάμε να μετρήσουμε.6-7, από Αθήνα.. εντάξει θα παίξουν και 5 από την ευρύτερη περιοχή του Άστρους, καλά είναι.. Δεν της αλλάζετε εκεί στα Βέρβενα το όνομα της ομάδας. Μικτή, ξενον. Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ήταν , φωτεινό παράδειγμα πως να διαλύσεις μια ομάδα....Το γράφω τώρα, και σε δυο..τρεια χρόνια τα ξαναλέμε....

Κάνε την δουλειά σ εσύ ρε κυνουριατη και δεν σε ρωτήσαμε το τι θα κάνουμε..

Εσυ φιλαρακο μου . Που τα ξερεις ολα . Και μιλας για το πως ; θα ονομασει ;; καθε συλογος την ομαδα του;; και με τι παικτες;; και απο που; θα παιζει ;; καλυτερα να βρεις κατι.αλλο να περνας την ωρα σου..κατσε πρωτα διαβασε μελετα ολες τις ομαδες τις αρκαδιας ,και οχι μονο. Και αν βρεις εστω μια που δεν κανει μεταγραφικες ενυσχησεις πες τη μου και μενα. Και οσο για τον πονο σου που αναφερες ;; τον ολυμπιακο λεωνιδιου ;; εισαι γελασμενος οτιι δυαληθηκε ,βαθεια... πιστεψε με πολυ βαθεια. Οποτε γουσταρει αυτη η ομαδα ειναι εδω....ετσι για να γνωριζεις.....να σε καλα

ΦΙΛΕ ΟΛΗ Η ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.

Ότι, βλέπω λέω... Όταν πας για παραμονή, και περνεις, 2_3 από Λεωνιδίον.... από Τρίπολη και... Αθήνα.... άλλους τόσους μικτή λεγεσε.. Προπόνηση, θα κάνει η ομάδα με τηλεπάθεια....

6:42 θα ερχόμαστε να συμπληρώσουμε την δικιά σου ομάδα μιας και θα φέρνεις και εσύ άλλους τόσους από Αθήνα??? Τι λες έτσι δεν είναι..

2 Τρίπολη, 3 από Λεωνιδίον, 4 από Αθήνα.... Δηλαδή 9 μέχρι τώρα. Μεγάλο πάγκο να βάλετε για τα παιδιά από τα Βέρβενα . Όταν τα γράφαμε για τον Άγιο Ανδρέα, μας λέγανε κάτι εξυπνάδες... τύπου, δεν σας βλέπουμε.Παντως μπράβο στα παιδιά που πάνε, γιατί σίγουρα θα πάρουν τα χρήματα τους. Σε αυτό είναι κύριοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.