Την τεχνική ηγεσία του Νικηταρά ανέλαβε ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας

Την τεχνική ηγεσία του Νικηταρά ανέλαβε ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας

Αύγουστος 08, 2023 - 18:46
14 σχόλια

Με ανακοίνωση του ο Νικηταράς Δολιανών γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαλάντη Γκαργκάσουλα που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Κώστα Χρονόπουλο να είναι ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων και τον Ηλία Κοντογιαννόπουλο τεχνικό διευθυντή.

Αναλυτικά

Το σωματείο του Νικηταρά Δολιανών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κύριο Βαλάντη Γκαργκάσουλα ως τεχνικό της ομάδας για την περίοδο 2023/24 . Τον κύριο Κώστα Χρονόπουλο ως προπονητή τερματοφυλάκων .

Τέλος τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κύριο Ηλία Κοντογιαννόπουλο. Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Χαχαχα

Χαχαχα

Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια. Εγγυημένη επιτυχία στο πρωτάθλημα

Ειδικά τον τελευταίο χρόνο η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν τη διάλυση. Μεγάλη ευθύνη έχει ο τέως προπονητής. Η ομάδα τη νέα σεζόν ξεκινά από το μηδέν πολύ δύσκολο το έργο του νέου προπονητή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά η ομάδα να ξανασταθεί στα πόδια της

Πέρσι που ήταν στο Κρανίδι η ομάδα πήγε τρένο. Ο μόνος που θα μπορούσε να μαζέψει την ομάδα με τα κονέ που έχει είναι ο Βαλάντης. Ίσως ήταν η καλύτερη επιλογή για την ομάδα μας.

Εσύ ρε φίλε που γράφεις τα ειρωνικά σχόλια για την ομάδα μήπως τσουχτηκες που έφυγες νύχτα. Αν είσαι τόσο καλός όσο πιστεύεις να δούμε ποια ομάδα θα σε πάρει χαχαχα.

Ένα σύγγραμμα γεμάτο ασυναρτησίες.. οι αυτοκρατορία συρικνωνεται, οι μπιντέδες εξαπλώνονται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.