«Τίγκα» το γήπεδο του Άστρους - Όλοι εκεί για τον τελικό (pics)

«Τίγκα» το γήπεδο του Άστρους - Όλοι εκεί για τον τελικό (pics)

Απρίλιος 22, 2024 - 11:40
3 σχόλια

Το Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» φιλοξένησε τον 52ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Παναρκαδικό με το τριφύλλι να κερδίζει με ανατροπή και σκορ 2-1 φτάνοντας στην δέκατη κατάκτηση στην ιστορία του στον θεσμό.

Το γήπεδο του Άστρους από πολύ νωρίς γέμισε με φιλάθλους τόσο των δύο ομάδων που ταξίδεψαν από τις περιοχές τους για να στηρίξουν τις αγαπημένες τους ομάδες όσο και με φιλάθλους από κάθε σημείο του νομού για να δουν από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Κερκίδες ασφυχτικά γεμάτες, με εξαιρετική ατμόσφαιρα, με συνθήματα, τραγούδια και ρυθμικούς ήχους από τρομπέτα να δίνουν τον παλμό σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε γιορτή και διαφίμηση συνολικά για όλο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης οι Δήμαρχοι Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

EKEINOS που εγραφε οτι δεν εχει κοσμο ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ σημερα δεν εγραψε τιποτα ΘΑ πεθανε απο το κακοτου

Ναι είχε κόσμο 60 άτομα με το ζόρι γονείς και φίλοι των παικτών …κυριοι του χρόνου θα γελάμε μαζί σας πολύ σε οποία κατηγορία και αν είστε ..τρεις και ο κούκος Ούτε ταξιιι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.