Tigers club: Για το Αστέρι και την πόλη

Tigers club: Για το Αστέρι και την πόλη

Νοέμβριος 04, 2017 - 14:20
1 σχόλια

Το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στήριξης για τον Αστέρα έδωσαν οι "Tigers" λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook.

Αναλυτικά

Αύριο επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Στο σπίτι που ζήσαμε απερίγραπτες στιγμές χαράς και περηφάνιας. Στο σπίτι που "γέμισε" τις Κυριακές αυτής της πόλης. Της πόλης που ακούστηκε σε ΟΛΗ την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ευρώπη... και συνεχίζει να παραμένει στην 3η θέση της ελληνικής συγκομιδής!

Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, όλοι ΕΜΕΙΣ θα είμαστε δίπλα στους έντεκα που θα φορούν αυτή τη φανέλα! Τη φανέλα που έχουμε κρεμασμένη στον τοίχο περιμένοντας πως και πως να τη φορέσουμε και να έρθουμε να τραγουδήσουμε για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Μας πιάνει ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ μόνο που το προφέρουμε! Γιατί εμείς ζούμε στη δική μας τη μαγεία, γιατί έτσι μας έμαθες ΑΣΤΕΡΑΡΑ!
Αύριο λοιπόν, κάνε μας ξανά να υποκύψουμε στο δικό σου το ρυθμό κι εμείς το καθήκον μας! Γιατί για εμάς δεν είσαι μόδα...

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ -1931-

Υ.Γ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!

Tigers

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τριχες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.