Τι και αν υπάρχει οριζόντια και κάθετη σήμανση; Οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται...

Τι και αν υπάρχει οριζόντια και κάθετη σήμανση; Οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται...

Σεπτέμβριος 26, 2019 - 12:22
2 σχόλια

Ξεκάθαρο είναι ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε χώρους όπου υπάρχει οριζόντια και κάθετη σήμανση. Η παράνομη στάθμευση είναι κάτι δεδομένο στην πλατεία Κολοκοτρώνη και όχι μόνο.

Για ακόμα μία φορά οχήματα είχαν σταθμεύσει στο σημείο όπου υπάρχουν καθορισμένες θέσεις για τα επαγγελματικά οχήματα ταξί.

Επόμενο ήταν η τροχαία να δεχτεί κλήση για τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, που είχαν καταλάβει θέσεις για ταξί και να πράξει αναλόγως.

Πάνω από 4 ταξί περίμεναν να αδειάσουν οι θέσεις στάθμευσης από τα ΙΧ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Με το που ήρθε το περιπολικό αμέσως πετάχτηκαν δύο οδηγοί από το παρακείμενο καφέ και μετακίνησαν το όχημά τους, γλιτώνοντας την κλήση. Αυτοί οι οδηγοί, σημειωτέον, παρακολουθούσαν επί ώρα την παρακώλυση της στάθμευσης των ταξί και «ταρακουνήθηκαν» μόνο με τον κίνδυνο του προστίμου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

08:26 δίκιο έχεις για τα.... Ταξί.. Θα συμπλήρωνα και: τα τουριστικά λεωφορεία. Παράδειγμα αυστηροτητας ο δρόμος στο πάρκο της πλατείας άρεως. Η αυστηροτητα όμως δεν περιλαμβάνει την παραβατηκοτητα ένα μέτρο "μακρυά" από τα λεωφορεία. Η καταστροφή του πάρκου από τα αυτοκίνητα που παρκάρουν πίσω απ το Σαλε και καταστρέφουν τα δένδρα δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μαι πόλη χωρίς κάνεις να την υπολογίζει επί της ουσίας. ΚΑΝΕΙΣ. Διότι ως γνωστόν τα δένδρα δεν ψηφίζουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.