Τι έδειξε η δημοσκόπηση για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Τι έδειξε η δημοσκόπηση για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Μάρτιος 07, 2019 - 21:01
3 σχόλια

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ερεύνα της κοινής γνώμης που έγινε από την «Opinion Poll» για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας το χρονικό διάστημα 14-18 Φεβρουαρίου.

Το μέγεθος του δείγματος είναι 602 νοικοκυριά και σε αυτό συμμετείχαν άτομα ηλικίας άνω των 17 ετών.

Μερικές από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν τηλεφωνικά οι συνεντευξιαζόμενοι πολίτες,  είχαν να κάνουν με το  αν θεωρούν ότι η ζωή στο Δήμο βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια μετά τις εκλογές του 2014, καθώς επίσης και για το πώς θα έκριναν το έργο του Δημάρχου Μαντά Παναγιώτη και της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία χρόνια ;

λ

΄λ

Στην ερώτησε για το αν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή το 36,2% είπε ότι θα ψήφισε τον κ. Μαντά Παναγιώτη, ενώ το 21,1% θα ψήφισαν τον κ. Γιώργο Καμπύλη.

κπ

πο

ο

π[

οπ

φ

ι

Πηγή: astrosnews.gr


3 Σχόλια

Στη Β. Κυνουρία εχει τελειωσει η υπόθεση Δήμος πριν καν αρχίσει.Το ίδιο και στη Νότια. Στη Τρίπολη θα γίνει χαμός.

Φρόντισαν να βγάλουν τη δημοσκόπηση την ημέρα που έγινε η πρώτη ανακύρηξη υποψηφίου από τον αντίπαλλο συνδυσμό . Δεν νομίζω να είναι τυχαίο! Υπάρχει πανικός . Κουμπωμένη στα μέτρα αυτού που την παρήγγειλε . Δε νομίζω να υπάρχουν αφελείς που την πιστεύουν .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.