Θριαμβευτική υποδοχή των Κυπελλούχων Αρκαδίας στην Δημητσάνα (pics,vid)

Θριαμβευτική υποδοχή των Κυπελλούχων Αρκαδίας στην Δημητσάνα (pics,vid)

Μάιος 15, 2023 - 09:30
5 σχόλια

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο χωριό της Δημητσάνας στην Κυπελλούχο ομάδα αργά το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαΐου με ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Αρκαδίας έφτασε στο χωριό της Δημητσάνας συνοδευμένο από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίες που έτυχαν θριαμβευτικής υποδοχής με κόρνες, τραγούδια, καπνογόνα, πυρσούς, φωτοβολίδες και μουσική υπόκρουση.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο της Δημητσάνας πανηγύρισαν αυτή την φορά στο χωριό την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας που αποτελεί μια μεγάλη στιγμή συνολικά για τον αθλητισμό στην Γορτυνία.

Τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής Δημητσάνας ήταν εκεί για να υποδεχθούν φίλαθλοι της ομάδας καθώς επίσης ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης με μέλη της Δημοτικής αρχής του Δήμου.

Κατά την είσοδο των παιχτών στο χώρο της εκδήλωσης κυριολεκτικά η νύχτα έγινε μέρα με εντυπωσιακές εικόνες με την Δημητσάνα να πανηγυρίζει αυτή την σπουδαία και ιστορική της στιγμή.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θριαμβευτική υποδοχή των Κυπελλούχων Αρκαδίας στην Δημητσάνα


5 Σχόλια

Πετρος Κουστενης η ψυχαρα της ομάδας,και ο οργανωτης των πάντων. Σε ευχαριστουμε που είσαι στο πλευρό της Δημητσάνας με την Αγαπη σου και το ηθος σου.

πάντως αν ισχύουν τα 2 ονόματα που λέγονται για την Δημητσάνα κ οτι έχουν μείνει ολοιι παίχτες απο φέτος κ ο προπονητής η Δημητσάνα παει για μεγάλα πράγματα του χρόνου...

Επιτέλους καιρός ήταν να πάψει η Δημητσάνα να "παράγει" παπάδες, καλόγερους καί καλόγριες καί κάθε είδους συντηρητικά στοιχεία. Μπράβο στά παιδιά τού αθλητισμού.

Δεν φεύγει κανείς απο την ομάδα και αυτό είναι ενα μήνυμα ξεκάθαρο προς τους επίδοξους "Μανατζερ" που θα βγούνε στην γύρα προς αναζήτηση παιδιών να στελεχώσουν τις ομάδες τους. Του χρόνου πάμε για ΝΤΑΜΠΛ...

και φετος για πρωταθλημα πηγαινε αλλα δεν βγηκε κανεις να πει οτι απετυχαν οι αστερες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.