Τέλος θητείας για τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γ. Κούβελα - «Φεύγω χαρούμενος»

Τέλος θητείας για τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γ. Κούβελα - «Φεύγω χαρούμενος»

Ιανουάριος 09, 2024 - 11:19
12 σχόλια

Ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Τρίπολης ο Ορθοπεδικός Χειρούργος κ. Γιώργος Κούβελας, έχοντας υλοποιήσει σημαντικό έργο στη δομή υγείας, σε μία πολύ δύσκολο περίοδο εν μέσω της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια θητείας, ο κ. Κούβελας επιστρέφει στο ιδιωτικό του ιατρείο και συνεχίζει να ασκεί από εκεί το λειτούργημα της ιατρικής, συμμετέχοντας παράλληλα και στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) ως μοναδικός ιατρός ΚΕΠΑ στο Νομό Αρκαδίας .

Ο κ. Κούβελας στη θητεία του κατάφερε να λειτουργήσει τμήμα για οδοντοπροσθετικές εργασίες, πρωτοπορώντας και δίνοντας ανάσα στους ασφαλισμένους ηλικιωμένους που δεν μπορούσαν λόγω υψηλού κόστους να φτιάξουν μασέλα.

Παρείχαμε πάνω από 2.500 οδοντοπροσθετικές εργασίες και φτιάχναμε μασέλες για τους ηλικιωμένους γλιτώνοντάς του έτσι από ένα υπέρογκο ποσό της τάξεως των 500 ευρώ. Αυτή είναι η μεγάλη μου χαρά

Σε μια δύσκολη υγειονομική περίοδο το Κέντρο Υγείας στάθηκε όρθιο και κατάφερε να εξυπηρετήσει χιλιάδες πολίτες που ήθελαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού ή ήθελαν να κάνουν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Εμβολιάσαμε 45.000 πολίτες, σημειώνοντας αριθμούς ρεκόρ

Επί θητείας του εγκαταστάθηκε ακτινολογικό μηχάνημα ψηφιακό υπερσύγχρονο, που εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 15 περιστατικά.

Ο στόχος του για άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών επιτευχθεί και σε αυτό βοήθησαν οι συνάδελφοί του ιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας το οποίο ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης είπε ο κ. Κούβελας.

Φεύγω χαρούμενος που δεν είπα ποτέ ''όχι'' σε κανέναν και η ανταπόκριση που έλαβα με συγκινεί και με κάνει να φεύγω χαρούμενος από το Κέντρο Υγείας

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης υπάρχουν μόλις τέσσερις ιατροί, ένας Ορθοπεδικός, ο οποίος εκτελεί και χρέη Διευθυντή, μία Γενική Ιατρός, ένας Μικροβιολόγος κι ένας Παθολόγος ο οποίος εργάζεται μόνο τις μισές μέρες του μήνα στην Τρίπολη, αφού τον στέλνουν και στον Πύργο για να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Ο κ. Κούβελας φεύγει όμως έχοντας ένα παράπονο. Αυτό έχει να κάνει με την απουσία καρδιολόγου και οφθαλμιάτρου από το Κέντρο Υγείας.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του και προσπάθειές του δεν κατάφερε να βρει συμπαραστάτες σε αυτό το αίτημά του, κάτι που τον άφησε με μια μικρή αίσθηση πικρίας.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Γιατρούς δεν φέρατε. Καλό θα ήταν να μας δείξετε τα γραπτά αιτήματα σας προς τους αρμόδιους όλα αυτά τα χρόνια γιατί συνεχώς εκθειάζατε τον Υπεάρχη αλλά αποτέλεσματα μηδαμινά και έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝΟΥΝ !!!!

11.29 Αυτή την εκ γενετής ξινίλα να την κοιτάξεις πάντως. Δεν είναι καλό

@10:34: μάλλον μιλάς για τον κύριο αυτόν ή τον εαυτό σου...ή είστε το ίδιο πρόσωπο; Μικρή πόλη είμαστε και γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις...

14:48 Ναι ρε αστροπελέκι το βρήκες. Είμαστε αυτός κι εγώ το ίδιο πρόσωπο. Κάτι σαν δίδυμα...ξαδέρφια ένα πράγμα. Είσαι δε τόσο ηλίθιος, που σκέφτηκες ότι θα έμπαινε ο Κούβελας στη διαδικασία να σου απαντήσει εδώ μέσα. Α ρε φάπες που θέλετε μερικοί να βάλετε και στις τσέπες σας

@16:45: ας βγάλει στη δημοσιότητα τα γραπτά αιτήματα και ας αφήσει τα περί κακίας και απληστίας. Απληστία είναι να ερευνάσαι γιατί τα χρήματα μηνιαίος ξεπερνούν το μισθό της Προέδρου της Δημοκρατίας...κατάλαβες ή όχι;

@19:27 Δείχνεις το υπό το μηδέν επίπεδο σου με τον να βρίζεις. Το ότι υποστηρίζεις και το συγκεκριμένο πρόσωπο καθόλου τυχαίο ,ανθρωπάκι και παλικάρι της φακής.

11:55 Μερικοί μόνο αν σας βρίζουν και αν σας κράζουν χαμπαριάζετε, τσάμπα μάγκα των σχολίων. Επειδή είχα γράψει σε σχόλιό μου σε κάποιον (πιθανός σε σένα απ' ό,τι καταλαβαίνω) κατά λέξη "αυτή την εκ γενετής ξινίλα να την κοιτάξεις πάντως. Δεν είναι καλό", εσύ συμπέρανες ότι υποστηρίζω τον Κούβελα; Πάρτα να μη στα χρωστάω. Ξέρεις ποιά. Και αυτά που κατάλαβες κι αυτά που δεν κατάλαβες. Μας τα ζάλισες με κάποια γραπτά αιτήματα. Πήγαινε να τα πεις στον ίδιο τα ζόρια σου. Ξέρεις φαντάζομαι πού είναι το ιατρείο του

@19:24: Πήγαινε σε γιατρό και ψάξε τα θέματά σου. Δεν είναι ταμπού να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς. Βρίζεις όλο τον κόσμο και μιλάς για ξινίλα. Άντε στο καλό...

* (από το σχόλιο 19:24) "πιθανώς", ήθελα να γράψω. Το διορθώνω για να μην βγείτε κάποια ντουγάνια ξερόλες και αρχίσετε τις γνωστές εξυπνάδες περί ορθογραφίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.