Τέλος στο μποτιλιάρισμα λεωφορείων στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Τέλος στο μποτιλιάρισμα λεωφορείων στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Νοέμβριος 03, 2018 - 09:10
2 σχόλια

Τοποθετήθηκε πινακίδα ρύθμισης της κυκλοφορίας

Είναι πλέον γεγονός, τοποθετήθηκε πινακίδα απαγόρευσης  της διέλευσης οχημάτων άνω των 7,5 τόνων στην οδό Καλαβρύτων. Πλέον οι οδηγοί των μεγάλων οχημάτων γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κινηθούν με ευκολία στις οδούς που ακολουθούν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τουριστικά λεωφορεία έχουν εγκλωβιστεί στους στενούς δρόμους του κέντρου της Τρίπολης λόγω της έλλειψης πινακίδων κυκλοφορίας.

Πριν τοποθετηθεί η νέα πινακίδα οι οδηγοί που διέρχονταν από την οδό Καλαβρύτων, αναλαμβάνονταν ότι δεν μπορούν πλέον να κινηθούν ομαλά όταν έφταναν στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και  Δημητρακοπούλου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η οπισθοχώρησή τους.

Ο εγκλωβισμός των μεγάλων οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό ήταν κάτι συχνό. Το ArcadiaPortal.gr επανειλημμένα είχε θέσει το θέμα, (δείτε ΕΔΩ) γιατί πολλά ήταν τα περιστατικά με μεγάλα οχήματα που εγκλωβίζονταν στους στενούς δρόμους της Τρίπολης παρακωλύοντας έτσι την κυκλοφορία των οχημάτων.

Η ρυθμιστική αυτή πινακίδα, σίγουρα θα διευκολύνει τους οδηγούς των μεγάλων οχημάτων και σίγουρα θα τους γλυτώσει από περιττό κόπο.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μεγάλο έργο. Άξιζε να περιμένουμε 4 χρόνια να ολοκληρωθεί. Να κόψουν και κορδέλα.

Δεκατέσσερα ειναι οχι τέσσερα. Συγχαρητήρια ομως πίσω απο το chale που έγινε στάθμευση μονο για λεωφορεία. Σπουδαία δουλειά για την πόλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.